Lake882
Fanka BB :)
Ja tu płci nie widzę...dziewczyny jaką ty płeć widzicie ?Zobacz załącznik 1443320Zobacz załącznik 1443321
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tu płci nie widzę...dziewczyny jaką ty płeć widzicie ?Zobacz załącznik 1443320Zobacz załącznik 1443321
Mi się wydaje, że dziewczynka, chociaż mogę się mylić.dziewczyny jaką ty płeć widzicie ?Zobacz załącznik 1443320Zobacz załącznik 1443321
według tego co piszą w internecie, to dziewczynka, bo wyrostek nie sterczy do góry.dziewczyny jaką ty płeć widzicie ?Zobacz załącznik 1443320Zobacz załącznik 1443321
Chyba ciężko określić, mi lekarz określił płeć na podstawie zdjęcia od dołu, tak,, że było widać pupę i nóżki . Ale ja tam się nie znamdziewczyny jaką ty płeć widzicie ?Zobacz załącznik 1443320Zobacz załącznik 1443321
Ale jest też teoria nub i na jej podstawie można poznać płeć patrząc na nachylenie wyrostka płciowego. U mnie położna patrzyła na wyrostek a potem zobaczyła czy to co jest między nóżkami zgadza się z teorią nub.Chyba ciężko określić, mi lekarz określił płeć na podstawie zdjęcia od dołu, tak,, że było widać pupę i nóżki . Ale ja tam się nie znam
dokładnie u nas tak samo doktor wczoraj na wizycie określał płeć, najpierw powiedział tak jak właśnie dziewczyny na początku ze będzie córeczka, później trochę zwątpil dla tego czekamyAle jest też teoria nub i na jej podstawie można poznać płeć patrząc na nachylenie wyrostka płciowego. U mnie położna patrzyła na wyrostek a potem zobaczyła czy to co jest między nóżkami zgadza się z teorią nub.
A w którym tygodniu jesteś?dokładnie u nas tak samo doktor wczoraj na wizycie określał płeć, najpierw powiedział tak jak właśnie dziewczyny na początku ze będzie córeczka, później trochę zwątpil dla tego czekamy
z om 12+5 z wielkości 13+3A w którym tygodniu jesteś?
W 13 tygodniu jeszcze nie chciano mi powiedzieć jaka płeć. Ze zdjęcia, które dostałam z USG prenatalnego wynikało że dziewczynka bo wyrostek też był płaski i wczoraj na USG dostałam informację, że będzie córciaz om 12+5 z wielkości 13+3