Karooola28
Fanka BB :)
Gratulacje I więcej spokojuJest maleństwo, jest biajce . Nie słuchałam ale widziałam że bije. TP z USG 30.03
Wychodzi TC8+1. Maluszek ma całe 1.74 cm aż się trzęsę że szczęścia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje I więcej spokojuJest maleństwo, jest biajce . Nie słuchałam ale widziałam że bije. TP z USG 30.03
Super wieści, gratulacjeJest maleństwo, jest biajce . Nie słuchałam ale widziałam że bije. TP z USG 30.03
Super wieści, ja mam termin z USG na 29 a z OM na 30 właśnieJest maleństwo, jest biajce . Nie słuchałam ale widziałam że bije. TP z USG 30.03
Super!Ja też jestem po wizycie i wszystko jest w porządku! Pani doktor nie mogła zmierzyć mi ilości uderzeń, ale przez 2s słuchałam bicia serduszka Dostałam 3 zdjęcia i na jednym jest 8+6tc i 2.11cm, a na drugim 9+1tc i 2.34cm. Sugeruję się tym drugim pomiarem, bo moja gin prywatnie i na IP powiedzieli, że 2 dni starsze dzieciątko. Powiedziała, że na ten moment jest stabilnie, ale chciałabym mnie zobaczyć za tydzień u siebie przez te moje krwawienie.
@Lake882 gratulacje! Bardzo się cieszę, że i u Ciebie wszystko dobrze
Ja dziś starszaka wysłałam do mc donalda, sobie kupiłam gotowe danie w barze tajskim. Udało mi sie zmobilizować do umycia włosów. Czuje, że to max moich możliwości na dziś hahahaMam tak samo Nie mam na nic siły nie wiem już czy to przez stan czy upały
Wczoraj planowałam posprzątać, nie dałam rady, myśle pójdę wcześniej spać wstanę rano i ogarnę jak będzie chlodno- tez nie dałam rady… wiec pojechałam szybciej do pracy z myślą ze posprzatam po i siedzę na kanapie i zaraz zasnę
Lodówka pusta, bajzel, obiadu brak także czekam z niecierpliwością do 14 tygodnia z nadzieją, że znowu będzie mi się chcieć
dobre myśli to podstawa. Piękny widok co? A poczekajmy aż mniej więcej w polowie już na tym USG będzie faktycznie widać fajne " ludzkie" dziecko. Wtedy jest dopiero czad.Jest maleństwo, jest biajce . Nie słuchałam ale widziałam że bije. TP z USG 30.03
Wychodzi TC8+1. Maluszek ma całe 1.74 cm aż się trzęsę że
Ja też jestem po wizycie i wszystko jest w porządku! Pani doktor nie mogła zmierzyć mi ilości uderzeń, ale przez 2s słuchałam bicia serduszka Dostałam 3 zdjęcia i na jednym jest 8+6tc i 2.11cm, a na drugim 9+1tc i 2.34cm. Sugeruję się tym drugim pomiarem, bo moja gin prywatnie i na IP powiedzieli, że 2 dni starsze dzieciątko. Powiedziała, że na ten moment jest stabilnie, ale chciałabym mnie zobaczyć za tydzień u siebie przez te moje krwawienie.
No i tu wieści fajne. Mam nadzieję,że już tylko takie będziemy czytały na tym wątku.Ja też jestem po wizycie i wszystko jest w porządku! Pani doktor nie mogła zmierzyć mi ilości uderzeń, ale przez 2s słuchałam bicia serduszka Dostałam 3 zdjęcia i na jednym jest 8+6tc i 2.11cm, a na drugim 9+1tc i 2.34cm. Sugeruję się tym drugim pomiarem, bo moja gin prywatnie i na IP powiedzieli, że 2 dni starsze dzieciątko. Powiedziała, że na ten moment jest stabilnie, ale chciałabym mnie zobaczyć za tydzień u siebie przez te moje krwawienie.
Świetna wiadomość gratulacjeJa też jestem po wizycie i wszystko jest w porządku! Pani doktor nie mogła zmierzyć mi ilości uderzeń, ale przez 2s słuchałam bicia serduszka Dostałam 3 zdjęcia i na jednym jest 8+6tc i 2.11cm, a na drugim 9+1tc i 2.34cm. Sugeruję się tym drugim pomiarem, bo moja gin prywatnie i na IP powiedzieli, że 2 dni starsze dzieciątko. Powiedziała, że na ten moment jest stabilnie, ale chciałabym mnie zobaczyć za tydzień u siebie przez te moje krwawienie.
O to tak jak jaJa mam dziś 11+0 a termin mam na 8 marca