reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2023

Ja za dwa tygodnie mam wizytę też o 19.15 . Późno bardzo ,ale musiałam mieć w tym tygodniu wykonane USG a kalendarz zapełniony🙂
u mnie w sumie jest o tyle komfortowo ze lekarz przyjmuje między 16-19 wszystkie pacjentki zarejestrowane na ten dzień i decyduje kolejność przyjścia, wieczorem jest mniejszy ruch zdecydowanie to spokojnie poczekam. O ile można nazwać to spokojnie 😅

reklama
super bardzo dobre wieści 🥰 a jak z usg zmienił Ci się tydzien ciąży, crl? Jak to wyglądało w porównaniu z pierwsza wizyta?
Raczej od początku tydzień ciąży z OM od tego z USG różni się średnio o tydzień i +- 1.2 dni także z miesiączki 8+3 dziś z USG 7+4. W zeszłym tyg na USG było 6+3. Także lekarz powiedział że nic się nie zmienia rośnie prawidłowo 😊

Możliwe że już ruszył ale nie wszyscy się "dostali" bo były dziewczyny tutaj które już bardzo długo pisały ze sobą i chciały mieć więcej prywatności.
Zawsze można otworzyć drugi wątek prywatny jeśli byłyby tylko chętne osoby.
Troche to dziwaczne bo ledwo dowiedziałam się o ciąży a już zrobiono wątek prywatny :p trochę wcześnie.

reklama
Troche to dziwaczne bo ledwo dowiedziałam się o ciąży a już zrobiono wątek prywatny :p trochę wcześnie.
Dzieci będę rodzić się cały miesiąc więc jedne mamy wiedziały wcześniej inne później. Dodatkowo jak niektóre dziewczyny wyczekiwały 2 kresek to też inaczej niż tak jak mnie ,ciąża zaskoczyła 😝.

Do góry