Ann_
Fanka BB :)
@Kokosek86 gratulacje, tyle czekałaś i sie doczekałaś dobra robota, synek slusznej wagi zdrowka dla was
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Miałam termin na 17. Jestem 6 dni po terminie.Ja już chyba nigdy nie urodzę Kto tu jeszcze został w ogóle z brzuszkiem?
A kiedy masz się wstawić w szpitalu jak nic się nie zacznie?Miałam termin na 17. Jestem 6 dni po terminie.
Dają ogólnie 10 dnia od terminu porodu. W poniedziałek miałam kontrolę i teraz w piątek następna. Jesli nie urodzę w ciągu 10 dnia to będą wywoływali. Mieszkam w Szwajcarii a to Moja pierwsza ciaza.A kiedy masz się wstawić w szpitalu jak nic się nie zacznie?
To w Polsce jest podobnie, tez mi dzisiaj ginekolog mówiła, ze jak w ciągu 10 dni po terminie nie urodzę to wtedy wywołanie. Termin mam na 30-go marca, jeszcze szyjka się nie skróciła i ogólnie u mnie nic się nie dzieje, wiec trochę poczekam.Dają ogólnie 10 dnia od terminu porodu. W poniedziałek miałam kontrolę i teraz w piątek następna. Jesli nie urodzę w ciągu 10 dnia to będą wywoływali. Mieszkam w Szwajcarii a to Moja pierwsza ciaza.
Tutaj nie sprawdzaj szyjki, wiec nie wiem jak moja, ale dzisiaj spróbowaliśmy seksu plus długi spacer. Mam.nadzieje ze sie coś ruszy. Jutro kontrola. Czyli do świąt powinnaś urodzićTo w Polsce jest podobnie, tez mi dzisiaj ginekolog mówiła, ze jak w ciągu 10 dni po terminie nie urodzę to wtedy wywołanie. Termin mam na 30-go marca, jeszcze szyjka się nie skróciła i ogólnie u mnie nic się nie dzieje, wiec trochę poczekam.
Hej tak ja dziś wyszłam, zaszczepili Kacperka i w ten sam dzień mogłam opuścić szpital. Crp spadło do 4 i czujemy się bardzo dobrze. Pierwsza noc w domku w końcu, pozdrawiam a jak u Ciebie?Jak się czuja młode mamy? Jak Wasze dzieci? @Eva 86 i @Kokosek86, wyszlyscie już ze szpitala? @KaśkaLi95 jak mijają pierwsze dni z maluchem w domu?