Mnie to prawe żebro boli i nie wiem dlaczego aż nie mogę siedzieć tylko leżenie wchodzi w gręTAK bezpiecznie i mówili mi później na IP że jak boli to mam się nie bać brać nospy i paracetamolu I nie glaskac brzucha bo dziecko się wtedy wierci i może boleć bardziej, wiec Łapki w górę
reklama
StopKlatka
Fanka BB :)
Czy nospa jest bezpieczna w ciąży? Ratuje się magnezem, ale dziś to już przegięcie taki ćmiący, ciche ciągniecie jak na miesiączkę na bokach
O kurde .... pewnie masz ucisk któregoś narządu .... mnie bolało oddawanie moczu tzn czułam że ciągnie do dołu mimo że badania moczu ok ;D Wiec juz jak.na geriatrii wszystkich coś boliMnie to prawe żebro boli i nie wiem dlaczego aż nie mogę siedzieć tylko leżenie wchodzi w grę
To jest mega uciążliwe od tygodnia się z tym zmagam mówię mężowi że żebro mnie boli a on wogole nie czai śmieje się jak może bolec żebro...O kurde .... pewnie masz ucisk któregoś narządu .... mnie bolało oddawanie moczu tzn czułam że ciągnie do dołu mimo że badania moczu ok ;D Wiec juz jak.na geriatrii wszystkich coś boli
Mi w pierwszej ciąży jak zaczęły się narządy do góry przesuwać żeby zrobić miejsce na dzidzie to jakoś też się zebra na siebie nasuwały, taki dziwny ból szczególnie przy braniu głębszego wdechuMnie to prawe żebro boli i nie wiem dlaczego aż nie mogę siedzieć tylko leżenie wchodzi w grę
Anaanaanaana
Ja też miewam takie bóle. Ja biorę tylko witaminy i magnez, jak bardzo boli to się kładę a nospa jest bezpieczna nawet ta forte bo ja dostałam przy krwiakuHej dziewczyny, ja od 5 na nogach. Taki cichu ból jak na miesiączkę. Jak sobie z tym radzicie? Miałam tydzień temu dokładnie teraz tez.
Anaanaanaana
Ja wczoraj po drzemce jak się obudziłam to myślałam, że się udusze jakoś mi tak ciężko było ale to też podobno jeden z objawówMi w pierwszej ciąży jak zaczęły się narządy do góry przesuwać żeby zrobić miejsce na dzidzie to jakoś też się zebra na siebie nasuwały, taki dziwny ból szczególnie przy braniu głębszego wdechu
WitajCześć dziewczyny , ja tu sobie cicho posiedzę , przypomniałam sobie o istnieniu tego forum termin na 4 marzec , płeć 2/2 - 4 wizyty i wróżenie 50/50
reklama