My zgadzamy się tylko w kwestii imienia dla dziewczynki, a dla chłopca żadne nam się nie podoba, więc pod tym względem łatwiej by było z dziewczynką Ale tak serio, to mieliśmy bardzo trudne przejścia w poprzedniej ciąży i po porodzie z synkiem i zgodnie twierdzimy, że niech tam sobie będzie kto chce, byle szczęśliwie się urodzi zdrowe i bez komplikacji, bo drugi raz takiego stresu nie przeżyjemy. Strasznie mnie wkurza teściowa z jej gadką, że drugie to musi być dziewczynka i oby nam się udało, bo ona chce wreszcie wnuczkę... Jakby płeć była najważniejsza.Dziewczyny wiem że każda z nas marzy tylko o zdrowym dziecku a płeć jest nieważna. Ale czy po cichu marzycie o konkretnej płci? Ja mam już chłopca i marzę o dziewczynce. Śmieje się z mojego partnera bo jak mówi do brzuszka to tak się zwraca jak do dziewczynki ;D
reklama
developerka
Fanka BB :)
5+2 ale już tydzień temu to zauważyłam a Ty?Jest nas więcej A w którym tygodniu jesteś?
Smerfetka94
Betę robiłam tylko raz, nie powtarzalam ponownie.Może to nie być diagnostyczne do sprawdzania przyrostu, bo nie powinno się w dwóch różnych labo robić. A czemu chcesz znowu betę powtarzać?
Chce sprawdzić jak przyrasta
Alanyaaa
EmpikAle ekstra! Gdzie zamawialas?
Alanyaaa
Dziewczyny wiem że każda z nas marzy tylko o zdrowym dziecku a płeć jest nieważna. Ale czy po cichu marzycie o konkretnej płci? Ja mam już chłopca i marzę o dziewczynce. Śmieje się z mojego partnera bo jak mówi do brzuszka to tak się zwraca jak do dziewczynki ;D
Wiadomo że priorytet to aby było zdrowe, ale też po cichu marzymy o dziewczynce. Moj partner tak bardzo marzy o czym teczce, że nawet mówi nawet do mnie " Dziewczyny"
Alanyaaa
6+4 i zauważyłam wczoraj5+2 ale już tydzień temu to zauważyłam a Ty?
Domka93
Zaciekawiona BB
To trzymam kciuki na nas! ❤Nie dziwię Ci się.
Ja mając plamienia od razu tel do lekarza i przyjmował mnie nawet jak miał full pacjentki.
Teraz nie plamie chociaż we wcześniejszych ciążach zdarzało się...jakos czekam, jeszcze parę dni i jeśli nic po drodze się nie wydarzy lecę na usg
Alanyaaa
Dziewczyny przepraszam że czasem tak pisze bez ładu i składu , oczywiście miałam na myśli córeczkę , a nie teczkę muszę się pilnowac (senność robi swoje), a słownik nie pomagaWiadomo że priorytet to aby było zdrowe, ale też po cichu marzymy o dziewczynce. Moj partner tak bardzo marzy o czym teczce, że nawet mówi nawet do mnie " Dziewczyny"
wesola_mamusia
Ciekawe jak u nas będzie z liczbą dziewczynek i chłopców. Fajnie, że natura tak sobie radzi, że jest mniej więcej po równo.
reklama
Alanyaaa
No bez sensu takie gadanie ze strony rodziny. A jak u Was w ogóle kontakty z rodziną po ogłoszeniu nowiny? U mnie wszyscy przyjęli to z wielką radością, ale zaczyna mnie przytlaczac ilość pytań o to jak się czuje codziennie, pytania o to co i ile jem, kiedy lekarz i badania itd. Wiem że to wszystko z dobrego serca, ale zaczyna mnie to przytłaczać. Też tak macie, czy robię się już marudna?My zgadzamy się tylko w kwestii imienia dla dziewczynki, a dla chłopca żadne nam się nie podoba, więc pod tym względem łatwiej by było z dziewczynką Ale tak serio, to mieliśmy bardzo trudne przejścia w poprzedniej ciąży i po porodzie z synkiem i zgodnie twierdzimy, że niech tam sobie będzie kto chce, byle szczęśliwie się urodzi zdrowe i bez komplikacji, bo drugi raz takiego stresu nie przeżyjemy. Strasznie mnie wkurza teściowa z jej gadką, że drugie to musi być dziewczynka i oby nam się udało, bo ona chce wreszcie wnuczkę... Jakby płeć była najważniejsza.