reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2022

Dziewczyny mi głowa swiruje jestem po stratach i znowu wracają złe sny ze znowu coś nie tak będzie w ostatniej ciąży przestały mnie boleć piersi i to był koniec caly czas dotykam piersi czy bolą. boje się wszystkiego każdego ukucia niewiem jak sobie z tym poradzić. 😭
Spokojnie myślę że każda z nas która straciła ciążę czuje niepokój. Taki już nasz los, musisz trochę odpuścić bo szkodzisz fasolce. Wiem że łatwo się mówi bo sama nie stresuje się tylko jak śpię ale staram się czymś zająć, nie pracuje więc mi ciężej ale Mam psa na którym skupiam uwagę, oglądam seriale, sprzątam i tak staram się wytrwać 2 tyg do wizyty

reklama
Dziewczyny mi głowa swiruje jestem po stratach i znowu wracają złe sny ze znowu coś nie tak będzie w ostatniej ciąży przestały mnie boleć piersi i to był koniec caly czas dotykam piersi czy bolą. boje się wszystkiego każdego ukucia niewiem jak sobie z tym poradzić. 😭
Coś o tym wiem...... Przykre.
Też miałam sytuację że piersi przestały boleć i już wiedziałam że to koniec.
Teraz mam cały czas wrażenie że zaraz mnie okres zaleje. Momentami boję się iść siku

Wiekszosc z nas czuje dokladnie to samo, musimy to po prostu przetrwac. Ja staram sie zajmowac mysli czyms innym, czytam, ogladam komedie, przestalam czytac forum poronienie ;)

reklama
Dziewczyny, a czy ktoras z was ma zawroty glowy, zwlaszcza po wstaniu?
O 11 mam pierwsze usg (5+6tc), trzymajcie prosze kciuki, zoladek podchodzi mi do gardla ze stresu.
Tak ja tak mam kilka razy dziennie, zwłaszcza jak szybko wstaję. Na szczęście u mnie wystarczy że na chwilę usiądę z głową w dół i szybko mijają. Pytałam wczoraj lekarza czy mam się tym martwić bo w poprzednich ciążach tak nie miałam. Powiedział że to normalne i to też wina progesteronu. Trzymam kciuki za wizytę

Do góry