reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2022

reklama
Ja długo plamiłam aż wypełniła się cała jama brzuszna (nie wiem jak to się konkretnie nazywało). Potem przeszło i już było spoko.
Mnie trochę boli jajnik ale chyba jest już lepiej. Póki co brak plamienia.
Gin pytał czy chce zwolnienie ale dla mnie dopóki nie słychać serca to taka ciąża patykiem po wodzie pisana... ;) w pracy nie dźwigam, mam zdalna więc nie będę szła na L4 w 5tyg. jak to taka ciąża ale jeszcze nie-ciąża 🙈
Jeżeli źle się poczuje to oczywiście biorę unż,... to będzie ciężkie 10 dni 🙄

O matko, ale Cię (nie) pocieszył. Ciąża nie ciąża, ja tu już patrzę jak się wepchnąć w kolejki i korzystać ile się da z przywilejów, a on Ci taki tekst 🤷🏼‍♀️

Ja też już umówiłam wizytę. Chciałam iść później, ale jedyny termin jaki mi zaproponowała ginekolog to 13.07, wg OM będzie wtedy 6w6d, ale ciąża jest około tydzień młodsza, więc nie za wiele będzie widać. Mimo wszystko nie wybrzydzam w terminach, bo normalnie musiałabym czekać do końca sierpnia, ale wcisnęła mnie ze względu na ciążę. Ile razy powtarzałyście lub planujecie powtarzać betę?

reklama
Do góry