Angiee
Fanka BB :)
Powiem szczerze ja tak sprawdzałam czy ciemnieje i to był dobry znak. Tydzień po spodziewanej miesiączce beta ponad 5tys
A to którą betę dzisiaj robiłaś?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powiem szczerze ja tak sprawdzałam czy ciemnieje i to był dobry znak. Tydzień po spodziewanej miesiączce beta ponad 5tys
To znaczy, że może podpisywaćAa to ja nawet mam męża wpisanego jako pelnomocnika w ceidg od początku mojej działalności
Ja długo plamiłam aż wypełniła się cała jama brzuszna (nie wiem jak to się konkretnie nazywało). Potem przeszło i już było spoko.Dziewczyny, a ja zaczęłam delikatnie plamić
Mam wizytę na 16:45...staram się myśleć pozytywnie
Mnie trochę boli jajnik ale chyba jest już lepiej. Póki co brak plamienia.Ja długo plamiłam aż wypełniła się cała jama brzuszna (nie wiem jak to się konkretnie nazywało). Potem przeszło i już było spoko.
Drugą. Wyniki dopiero za dwie godzinyA to którą betę dzisiaj robiłaś?
35 dzień cykluOoo..właśnie jestem tydzień po spodziewanym okresie i sie zastanawiałam jaką betę miałabym teraz. Przypomnij mi ile miałaś na pierwszej i w którym dniu cyklu?
Porównywanie dni cyklu trochę nie ma sensu, ważne kiedy była owulacja Ja wczoraj miałam 35dc i betę 175, ale przyrost w 24h ponad 260%. Tylko ja miałam owu około 22-23dc.35 dzień cyklu
Beta 5194
Teraz czekam na przyrost.