reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2022

reklama
Dziewczyny, mam wyniki bety... dzisiaj jest 24 dc.
Wynik <0,20 mlU/ml
Czyli nic z tego? 😢

Załączniki

• beta hcg.jpg
    beta hcg.jpg
    75 KB · Wyświetleń: 302
Dziewczyny, mam wyniki bety... dzisiaj jest 24 dc.
Wynik <0,20 mlU/ml
Czyli nic z tego? 😢
Jeśli jeden z testów wykazał ciążę to i krew też powinna wykazać. Niestety z tego wynika, że test fałszywie wskazał pozytywny wynik. I nic z tego. Ale głowa do góry i starajcie się dalej 😘

Dziewczyny życzę Wam zdrowia i spokojnych chwil w czasie ciąży ❤️
Liczyłam, że uda się od razu i maluch urodzi się w moje urodziny, bo tak pokazywał kalkulator.

Dzięki za wsparcie

Liczyłam, że uda się od razu i maluch urodzi się w moje urodziny, bo tak pokazywał kalkulator.

Dzięki za wsparcie
Nie ma sie co załamywać. W następnym cyklu starajcie się znowu ale bez spiny i stresu i na pewno się uda 😘

Dzięki za wsparcie
Ojej szkoda:(
Następnym razem pewnie się uda 😊 Trzymam kciuki ✊✊😘

Dzięki za miłe slowa! Trzymaj się ❤ Powodzenia!

A to kiedy miałaś ostatni okres? Bo u mnie cykl 31 dni. Okres 25 maja. 25 czerwca powinnam mieć następny (co może nie nastąpić 😂) . Z wyliczeń wychodzi 4 tydzień więc najbezpieczniej u mnie jest pójść za dwa tygodnie. Do tego czasu staram się nie stresować i nie myśleć co by było gdyby.
Ja miałam 26 maja, cykl to 27-28 dni czyli tak powinnam dostac jutro lub w środę, co też może nie nastąpić.🙊Przy ostatnim pozytywnym teście byłam w 5 tyg. u gina i nie było nawet pęcherzyka i mówili, że to biochem., A w 6 się już pojawił więc nie chce znowu tego samego przechodzić...ciągle mnie na betę wysyłali bo była dobra, a nic nie widać ..a potem zarodka nie było...więc teraz chciałabym aby już był ten zarodek chociaż 🙏

Dzięki za wsparcie
Oj, przykro mi bardzo ...znam tą sytuację, też miałam poprzedni termin na urodziny :(
Trzymam kciuki za szybki powrót okresu i działajcie dalej !!! 😘

reklama
Ja to się zapisałam w sumie na sobotę 26.06 do gina w luxie. Muszę w sumie się szybko skonsultować w innych kwestiach jeszcze i tez z uwagi na leki, które na stałe przyjmuje 😛 Może akurat będę miała to szczęście, że coś się podczas badania już zobaczy i potwierdzi. Będzie wtedy wg preglife 4+4, więc małe szanse. W każdym razie i tak muszę iść i tak. Ciążę będę prowadzić generalnie prywatnie i akurat mój lekarz wybiera się na urlop teraz więc pierwszy u niego termin będę mam dopiero na 30 lipca:( Do tego czasu planuje w luxie wykonywać wszystkie w sumie badania, które mam w pakiecie. I koło 6 tygodnia się jeszcze przejdę, czyli koło 5-9.07.

Do góry