Ja juz wiem co będzie się tu działo... Krzyk na całe osiedle.. On nie cierpi takich rzeczy..Takie do zapuszczania? Pamiętam jak byłam mała nienawidziłam ich. Ciekawe jak to Jasiek zniesie?
reklama
Katar leczony i nie leczony dla mnie trwa tyle samookoło 2 tygJa juz wiem co będzie się tu działo... Krzyk na całe osiedle.. On nie cierpi takich rzeczy..
Canis lupus
Fanka BB :)
To może być jeszcze gorsze niż obcinanie pazurówJa juz wiem co będzie się tu działo... Krzyk na całe osiedle.. On nie cierpi takich rzeczy..
Katar Tomka to standardowo 2 tygodnie, raz było ponad 3.Dziś byliśmy z Jaśkiem na bilansie. Tzn.mialo być też szczepienie ale ze względu na katar przełożyliśmy je na za dwa tygodnie. Ile czasu u waszych dzieci utrzymuje się katar? Bo u nas juz prawie tydzien..
Canis lupus
Wysoki skubaniec. Mój to póki co jest mały, choć w duchu się modlę by w starego wzrostem poszedł, bo ja to z tych mikrusów.Jasiek waży 10,4 kg i ma 81 cm wzrostu
Zawsze jak miał to 7-10 dniDziś byliśmy z Jaśkiem na bilansie. Tzn.mialo być też szczepienie ale ze względu na katar przełożyliśmy je na za dwa tygodnie. Ile czasu u waszych dzieci utrzymuje się katar? Bo u nas juz prawie tydzien..
Ja też jestem niska i mam nadzieję, że ze wzrostem zrówna się ze swoim tatą albo go przerośnieWysoki skubaniec. Mój to póki co jest mały, choć w duchu się modlę by w starego wzrostem poszedł, bo ja to z tych mikrusów.
Niedługo mama
O tak popieram szczoteczki curaprox są super, sama ich używam polecił mi je dentysta i w sumie muszę swoją wymienić to od razu kupię małemu są dosyć drogie ale warte swojej ceny więc szukam jakichś wielopakow albo promocji na allegroCuraprox super soft.
Do mycia potrzebujemy dwóch szczoteczek, jedną trzyma Bartek i gryzie a drugą myjemy
Szczeniaczek uczniaczek jest ciekawy ska starszych dzieci, moja córka ma to u dziadków i rak odkąd skończyła 1.5 roku to lubi się tym bawić.
Dla 9 miesieczniaka super beda drewniane warzywa do krojenia (a potem np na roczek drewniana kuchnia, to jest hit u nas i dla roczniaka i dla trzylatki), basen z kulkami, autka, piłki, sortery, wieża z kubeczków, klicki first builders (są duze i wygodne do trzymania). Możesz pomyśleć o czymś co zachęci do raczkowania np hula kula lub ślimak yookidoo (moja starsza córka sie go bala a Bartek go uwielbia ) albo do chodzenia np pchacz lub jeździk z opcją
reklama
Uff.. Czyli jest nadzieja że niedługo mu przejdzie tragedii nie ma ale to odciąganie kataru...awantury kilka razy dziennieZawsze jak miał to 7-10 dni