reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

O proszę to tak jak moja Iga z 4 marca:)To chyba takie wybredne te dzieciaczki z 4-go:)
E nie jest źle z tymi jego gabarytami...strasznie wysoki i chyba szczuplutki:)
Nie ma co patrzeć na inne dzieci...każde jest inne i to jest w nich najlepsze.
U mojej bratowej dziecko od 6 msc życia nie jadło prawie mleka bo chciało tylko z piersi a bratowa zachorowała na boreliozę i pilnie było potrzebne podanie lekarstw bo przestała z dnia na dzień widzieć i dziecko jadło strasznie wybiórczo bo nie chciało również innych dań za bardzo...miała wybrane chyba 4 rodzaje smaków jedzenia ze słoiczków a teraz wsuwa większość rzeczy:)Wiadomo nie u wszystkich się to sprawdzi ale może potrzebuję więcej czasu na nowe "konsystencje" a dla pewności poszłabym do innego neurologopedy...

No to chyba muszę się zmotywować bo głupio wysyłać zdjęcie jedzenia ze słoiczka przełożone do miseczki🤣
A to Twoje dzici słoiczkowe? Moje by pogardziło

reklama
O proszę to tak jak moja Iga z 4 marca:)To chyba takie wybredne te dzieciaczki z 4-go:)
E nie jest źle z tymi jego gabarytami...strasznie wysoki i chyba szczuplutki:)
Nie ma co patrzeć na inne dzieci...każde jest inne i to jest w nich najlepsze.
U mojej bratowej dziecko od 6 msc życia nie jadło prawie mleka bo chciało tylko z piersi a bratowa zachorowała na boreliozę i pilnie było potrzebne podanie lekarstw bo przestała z dnia na dzień widzieć i dziecko jadło strasznie wybiórczo bo nie chciało również innych dań za bardzo...miała wybrane chyba 4 rodzaje smaków jedzenia ze słoiczków a teraz wsuwa większość rzeczy:)Wiadomo nie u wszystkich się to sprawdzi ale może potrzebuję więcej czasu na nowe "konsystencje" a dla pewności poszłabym do innego neurologopedy...

No to chyba muszę się zmotywować bo głupio wysyłać zdjęcie jedzenia ze słoiczka przełożone do miseczki🤣
Tak mój zawsze był długi a szczupły :)

Zmotywowałyście mnie i się umówiłam z nią do alergologa.Musiałam trochę poszukać bo nie chce do tego co chodziłam bo stary cap tylko sterydy mega silne przepisuje.I jedziemy za tydzień w czwartek:)
A moja ostatnio chce siedzieć i siedzieć tylko w tej wannie a akurat po moich przejściach z jej kąpielą to cieszy mnie to chociaż wiem , że nie powinna:oops:

Hehe moja tam nie gardzi bo to jej dawałam od małego chociaż coraz częściej dostaje coś nie słoikowego:)przecież musi nadejść ten dzień , że słoiki nie będą potrzebne:)

A może nowe zęby na horyzoncie.?Bo moja odmawia tak jedzenia jak jej coś wychodzi...na początku nie wiedziałam o co chodzi, że jadła ładnie a nagle nie chce nic ale winowajca się szybko znalazł...
Jak mu wychodziły jedynki to nie miało wpływu na jedzenie, teraz widzę że jedna dwójka chyba idzie. Hmm, może masz rację. Dania, które lubił teraz zje trochę i tyle.

Jak mu wychodziły jedynki to nie miało wpływu na jedzenie, teraz widzę że jedna dwójka chyba idzie. Hmm, może masz rację. Dania, które lubił teraz zje trochę i tyle.
Ogólnie bardzo późno mu zaczęły wychodzić i jakoś tak bez większych objawów. Po prostu zaczerwienione dziąsło.
A może być tak, że w zeszły wtorek miał szczepienie a teraz tak jak tu dziewczyny pisały objawy po 7-10 dniach? I np gorzej się czuje bo go szczepionka dopadła?

To ja Wam pokaże plamy Nelci, zdjęcia zrobione przedwczoraj po kąpieli gdy się nasiliły. Niestety jak na złość pod tym światłem nie widać tego jak są mocno czerwone i zdj trochę gorszej jakości, bo mała się wierciła i musiałam szybko cykać. Tu już jest posmarowana maścią.
Zobacz załącznik 1382152
Zobacz załącznik 1382153Zobacz załącznik 1382154Zobacz załącznik 1382156
img_20220321_182639-jpg.1382157
Już nie musze wstawiać fotek, bo u nas identiko 😅

reklama
Do góry