No ja jutro dzwonię aby ją umówić na szczepienie na meningokoki ale to podstawowe chciałabym w późniejszym terminie.
A nie musisz mieć nowego zlecenia na mleko od alergologa lub gastroenterologa?
Bo wydaję mi się , że przy zmianie mleka potrzebne jest nowe zlecenie.
Ciekawe jak będzie na tym nowym mleku.
No waga i wzrost super
No to neocate to już jest w ogóle "bez mleka" bo to jest najbardziej antyalergiczna mieszanka na rynku
No to u nas sprawa wygląda tak, że policzki są suche ale nie jakoś bardzo ale zesypało jej nogi i teraz pytanie po mleku czy po czymś innym bo jak sobie policzyłam ile jej nowych rzeczy alergizujących podałam w jednym tyg to się sama za głowę złapałam...aż mi wstyd było jak zdałam sobie z tego sprawę a było to kiwi, ogórek zielony, sezam, rzodkiewka
I nie podaję nic nowego i zobaczymy czy zejdzie z tych nóg czy nie...liczę , że to wina tych powyższych produktów a nie mleka bo kupki eleganckie(o ile można tak napisać o kupie)
Od przedwczoraj masz nas...więc pytaj o wszystko co Cie gnębi a postaramy się pomóc...w kupie raźniej
Kurczę nie wiedziałam , że Melania to też taki niejadek innych produktów niż mleczko z piersi...
Moja to mleko dostaje tylko rano, w południe przed drzemką i na noc...reszta to jakieś inne produkty ..ale widzę też że ma wiele rzeczy których nawet nie chce spróbować bo głowę od razu odwraca...ma swoje jakieś tam ulubione a mi już się nudzi , że w kólko to samo ale jak sobie pomyślę , że się narobię a ona nawet nie zechce tego skosztować to idę w pewniaki...