Ale ty masz lekkie pióro uwielbiam czytać co piszeszMy mieszkamy na wsi, wiec pola, trawy, krowy nie stanowią jakiegoś wow (no chyba, że kamienie), ale za to dzisiaj byliśmy w Kalwarii Zebrzydowskiej w Klasztorze na mszy, stalismy na placu i myslalam, ze glowa mu odpadnie od zadzierania jej i pokazywania "mamo patrz jaki wieeeeeelki doooooomeeeeek". Ale kamieni nie bylo. Beznadzieja.
Mąż się cieszy, ze on budowlaniec, a syn sie kamieniami interesuje to bedzie na budowie pomagal. Sasiad kamieniarz rece zaciera, ze rosnie mu uczeń. A ja realistka wiem, ze bede miala szyby powybijane.
reklama
ilmenau
Fanka BB :)
Ale ty masz lekkie pióro uwielbiam czytać co piszesz
Ja ciagle czekam na jej bloga
Patii26
Uwaga, znów się będę chwalić, bo jestem niesamowicie dumna z mojej córki
Dopiero co Wam pisałam, że 3 dni temu Nelka zaczęła chodzić tak trzymając ją za rączki, nawet za jedną. A dzisiaj wieczorem, gdy wróciliśmy od teściów, weszła na mate, usiadła na swoim krzesełku, wstała i zrobiła pierwsze 3 kroki do przodu, samodzielnie Ale najlepsze jest to, że tak jej się spodobało, że co chwilę wracała na czworakach do tego krzesełka, siadała na nim i wstawała po to by zrobić sama kroki i nie uwierzycie, ale zrobiła za jednym razem 11 kroków to wszystko w ciągu 5 minut od pierwszych kroków. No szok, ja byłam pełna podziwu jak ona szybko to chodzenie opanowała Zrobiła sobie prezent przed roczkiem
Dopiero co Wam pisałam, że 3 dni temu Nelka zaczęła chodzić tak trzymając ją za rączki, nawet za jedną. A dzisiaj wieczorem, gdy wróciliśmy od teściów, weszła na mate, usiadła na swoim krzesełku, wstała i zrobiła pierwsze 3 kroki do przodu, samodzielnie Ale najlepsze jest to, że tak jej się spodobało, że co chwilę wracała na czworakach do tego krzesełka, siadała na nim i wstawała po to by zrobić sama kroki i nie uwierzycie, ale zrobiła za jednym razem 11 kroków to wszystko w ciągu 5 minut od pierwszych kroków. No szok, ja byłam pełna podziwu jak ona szybko to chodzenie opanowała Zrobiła sobie prezent przed roczkiem
Mary2094
My za to całą poprzednią nockę mieliśmy przekichaną. Nie wiem co zaszkodziło Nastce, od 1 do 3 w nocy kilkukrotnie wymiotowała. Nie wiemy co było powodem. Każdy lyk wody również zwymiotowała. W ciągu dnia trochę pojadła i najważniejsze- piła wodę. Mam nadzieję ze juz będzie dobrze.
Canis lupus
Kurcze, w fajnym terminie nam się dzieciaki porodziły. Wiosna, zaczęły chodzić, mnóstwo ciekawych rzeczy powychodziło z ziemi.
Canis lupus
Może coś zjadła? Przy wymiotach podawaj wodę po trochu, bo jak za dużo wypije to zwróci.My za to całą poprzednią nockę mieliśmy przekichaną. Nie wiem co zaszkodziło Nastce, od 1 do 3 w nocy kilkukrotnie wymiotowała. Nie wiemy co było powodem. Każdy lyk wody również zwymiotowała. W ciągu dnia trochę pojadła i najważniejsze- piła wodę. Mam nadzieję ze juz będzie dobrze.
Canis lupus
Zazdroszczę, ja najbliższe zoo mam w Gdańsku, ale wybiorę się. Jutro jedziemy na wieś. 300km i ja sama z nim, może wytrzyma.Melduję, ze druga wizyta w zoo zaliczona. Z wszystkich zwierząt najciekawsze byly gołębie i wrony
Pierwsza była w większości przespana, nie wiem na kiedy planować kolejną
U nas z ciekawych rzeczy z ziemi przed domem wyszła ryjówka. I zdechła.Kurcze, w fajnym terminie nam się dzieciaki porodziły. Wiosna, zaczęły chodzić, mnóstwo ciekawych rzeczy powychodziło z ziemi.
Ale za to krokusy ładnie już kwitną.
Szkoda że Tomek je depcze, a pies żre
Może ryjówka też zeżarła.
reklama
Canis lupus
Dobrze, że Tomek nie chciał jej zeżrećU nas z ciekawych rzeczy z ziemi przed domem wyszła ryjówka. I zdechła.
Ale za to krokusy ładnie już kwitną.
Szkoda że Tomek je depcze, a pies żre
Może ryjówka też zeżarła.
Oczywiście ryjówki
Ostatnia edycja: