reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

Wow...jak ładnie domek przystrojony:)
I jakie miała cudne ubranko a jak pięknie wózek prowadzi...cudowności🥰
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin...zdrówka, radości i samych przyjemności😍

Moja ma taką poduszko misia którego tuli, kładzie spać itd..
Lalkę jak na razie ma jedną taką szmacianą ale za nią niestety nie przepada...:oops:
Bobasa jeszcze nie posiadamy i aż dziwne w tym milionie zabawek , że nie mamy...

Anastazja gryzie lalki a moja zaczyna ludzi....i aż zaczynam się tego bać...gryzie moją mamę i moją chrześnicę jak jej coś nie spasuje....muszę poczytać co w takiej sytuacji robić, jak reagować żeby nie stała się prawdziwym wampirem....:oops:
Dziękujemy 🙂 pierwsze urodziny to niech ma na różowo🥰🙂

reklama
Fajne te Wasze prezenty 🙂
A jak Nastka do lalek?
I wogole Wasze dzieci?

Bo Melania ma takiego typowego bobasa i próbuję się z nią nim bawić, tzn. Lulamy, kładziemy do snu, czeszemy szczoteczką główkę, ale gdy przychodzi do całusków to Melania owszem buzi da bobaskowi, ale zaraz potem nadstawia swój policzek mi, a lalę odrzuca.

( no i fascynują ją oczy, które się zamykają, wiecznie wkłada w nie palec 😁 )

Wasze podchodzą empatycznie do lalek?
Nelcia ma swojego ulubionego pluszaka Lamcie, tuli ją , całuje, na drzemkach śpi z nią i tuli przy piciu cycusia 🥰❤️
IMG_20220306_110707.jpg

A to widzisz inaczej niż moja, tak samo jej układałam od urodzenia poduszeczko- owieczkę, ale sympatii z tego nie ma :(

Jaka słodka Nelcia 🥰 🙂
Ja od urodzenia nie dawałam, dopiero od 3 miesięcy zaczęła się interesować misiami gdy zaczęła robić tuli tuli, cacy cacy i dawać buziaki. I nie do wszystkich pluszaków ma empatię, ma tylko dwa takie misie. Przed Lamcią był kolorowy miś z pepco ( ma takie dwa, bo prezenty się zdublowały) i co rano gdy wstaje to bierze tego misia i przytula się do niego, potem do Lamci 😊 Ale Lamcie bierzemy wszędzie ze sobą, bo chciałabym by to już była taka jej ulubiona maskotka do tulenia 😊 Na razie kocha ją bardzo 🥰

Może Melani przypasuje jakiś inny misio, bardziej taki misiowaty, który może złapać do rączki i z nim dreptać 🙂

Fajne te Wasze prezenty 🙂
A jak Nastka do lalek?
I wogole Wasze dzieci?

Bo Melania ma takiego typowego bobasa i próbuję się z nią nim bawić, tzn. Lulamy, kładziemy do snu, czeszemy szczoteczką główkę, ale gdy przychodzi do całusków to Melania owszem buzi da bobaskowi, ale zaraz potem nadstawia swój policzek mi, a lalę odrzuca.

( no i fascynują ją oczy, które się zamykają, wiecznie wkłada w nie palec 😁 )

Wasze podchodzą empatycznie do lalek?
Mój syn dostał lalę od babci taką kupioną jeszcze w latach 80 tych😅i ma do niej jakiś taki respekt nawet jej nie gryzie🧐 ma też kilka pluszaków ale żadnego nie darzy szczególnym uczuciem🤔 pomimo tego że jednego pluszaka ma od swoich pierwszych dni w łóżeczku.

reklama
Do góry