Dziękujemy pierwsze urodziny to niech ma na różowoWow...jak ładnie domek przystrojony
I jakie miała cudne ubranko a jak pięknie wózek prowadzi...cudowności
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin...zdrówka, radości i samych przyjemności
Moja ma taką poduszko misia którego tuli, kładzie spać itd..
Lalkę jak na razie ma jedną taką szmacianą ale za nią niestety nie przepada...
Bobasa jeszcze nie posiadamy i aż dziwne w tym milionie zabawek , że nie mamy...
Anastazja gryzie lalki a moja zaczyna ludzi....i aż zaczynam się tego bać...gryzie moją mamę i moją chrześnicę jak jej coś nie spasuje....muszę poczytać co w takiej sytuacji robić, jak reagować żeby nie stała się prawdziwym wampirem....
reklama
Niedługo mama
Fanka BB :)
Śliczności, wszystkiego najlepszegoRoczek za nami
Patii26
Nelcia ma swojego ulubionego pluszaka Lamcie, tuli ją , całuje, na drzemkach śpi z nią i tuli przy piciu cycusiaFajne te Wasze prezenty
A jak Nastka do lalek?
I wogole Wasze dzieci?
Bo Melania ma takiego typowego bobasa i próbuję się z nią nim bawić, tzn. Lulamy, kładziemy do snu, czeszemy szczoteczką główkę, ale gdy przychodzi do całusków to Melania owszem buzi da bobaskowi, ale zaraz potem nadstawia swój policzek mi, a lalę odrzuca.
( no i fascynują ją oczy, które się zamykają, wiecznie wkłada w nie palec )
Wasze podchodzą empatycznie do lalek?
Patii26
Ale pięknie wystrojony dom No a Julcia cudowna i śliczniutka Wszystkiego najlepszego dla córci, niech rośnie zdrowoRoczek za nami
MamM
A to widzisz inaczej niż moja, tak samo jej układałam od urodzenia poduszeczko- owieczkę, ale sympatii z tego nie maNelcia ma swojego ulubionego pluszaka Lamcie, tuli ją , całuje, na drzemkach śpi z nią i tuli przy piciu cycusia
Zobacz załącznik 1376408
Jaka słodka Nelcia
Sto lat dla pięknej solenizantkiRoczek za nami
Patii26
Ja od urodzenia nie dawałam, dopiero od 3 miesięcy zaczęła się interesować misiami gdy zaczęła robić tuli tuli, cacy cacy i dawać buziaki. I nie do wszystkich pluszaków ma empatię, ma tylko dwa takie misie. Przed Lamcią był kolorowy miś z pepco ( ma takie dwa, bo prezenty się zdublowały) i co rano gdy wstaje to bierze tego misia i przytula się do niego, potem do Lamci Ale Lamcie bierzemy wszędzie ze sobą, bo chciałabym by to już była taka jej ulubiona maskotka do tulenia Na razie kocha ją bardzoA to widzisz inaczej niż moja, tak samo jej układałam od urodzenia poduszeczko- owieczkę, ale sympatii z tego nie ma
Jaka słodka Nelcia
Może Melani przypasuje jakiś inny misio, bardziej taki misiowaty, który może złapać do rączki i z nim dreptać
Niedługo mama
Mój syn dostał lalę od babci taką kupioną jeszcze w latach 80 tychi ma do niej jakiś taki respekt nawet jej nie gryzie ma też kilka pluszaków ale żadnego nie darzy szczególnym uczuciem pomimo tego że jednego pluszaka ma od swoich pierwszych dni w łóżeczku.Fajne te Wasze prezenty
A jak Nastka do lalek?
I wogole Wasze dzieci?
Bo Melania ma takiego typowego bobasa i próbuję się z nią nim bawić, tzn. Lulamy, kładziemy do snu, czeszemy szczoteczką główkę, ale gdy przychodzi do całusków to Melania owszem buzi da bobaskowi, ale zaraz potem nadstawia swój policzek mi, a lalę odrzuca.
( no i fascynują ją oczy, które się zamykają, wiecznie wkłada w nie palec )
Wasze podchodzą empatycznie do lalek?
reklama
DziękujemyŚliczności, wszystkiego najlepszego