reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

No właśnie jeśli chodzi o współpracę z robieniem czegokolwiek przy jej języku, dziąsłach itp to właśnie nie współpracuje 🙈😅 trzeba się natrudzić by jej palec do buzi włożyć, a jak już się uda to tak ujebie w palec, że idzie się zsikać 😜 także nie wiem jak będziemy to ćwiczyć. Ale mam nadzieję, że damy radę 😉
Hahaha ja też ostatnio chciałam sprawdzić, czy wychodzą jakieś nowe sztuki.... No i co z tego, że Maja ma tylko 4 ząbki... właśnie ujebala mnie tak, że już nie sprawdzam 😁 wszystkie cztery odbite, dwa na wierzchu palca, dwa na dole 🤪🤪🤪

reklama
Polecam rano i wieczorem przed myciem np zębów. Akurat Nastka nie miała kiełków, ale przy dole nie robiła problemów, ale przy górnym, ło matko, to była męczarnia. Na siłę robiliśmy jej masaże (bym się chyba zabiła jakby się zrosło i kolejne 8 stów by trzeba było wyłożyć na podcięcie,więc byłam bardzo zdeterminowana 😂)
800 zł? Wow, w cholere drogi... No ale prywatnie to takie ceny. U nas na szczęście będziemy miały na nfz. Nasza neurologopeda ( chodzimy prywatnie) poleciła nam jedna świetna Panią, która się lubuje w wędzidełkach itp i to taki jej konik, mówi, że ma świetne podejście do dzieci i świetnie to robi, zna się na tym co robi i zawsze wysyła swoich pacjentów do niej, a ona na nfz robi. Także się mega ucieszyłam, bo w końcu coś na nfz a nie tylko prywatnie... Bo za coś te składki płacimy.

No właśnie jeśli chodzi o współpracę z robieniem czegokolwiek przy jej języku, dziąsłach itp to właśnie nie współpracuje 🙈😅 trzeba się natrudzić by jej palec do buzi włożyć, a jak już się uda to tak ujebie w palec, że idzie się zsikać 😜 także nie wiem jak będziemy to ćwiczyć. Ale mam nadzieję, że damy radę 😉
No mój też nieźle potrafi użreć. Ostatnio wyciągałam mu z buzi kawałek kociego żwirku to mało mi palca nie odgryzł 😂

800 zł? Wow, w cholere drogi... No ale prywatnie to takie ceny. U nas na szczęście będziemy miały na nfz. Nasza neurologopeda ( chodzimy prywatnie) poleciła nam jedna świetna Panią, która się lubuje w wędzidełkach itp i to taki jej konik, mówi, że ma świetne podejście do dzieci i świetnie to robi, zna się na tym co robi i zawsze wysyła swoich pacjentów do niej, a ona na nfz robi. Także się mega ucieszyłam, bo w końcu coś na nfz a nie tylko prywatnie... Bo za coś te składki płacimy.
Prywatnie górne tyle kosztowało, dół ponad 3 stówy. U mnie nie ma nikogo kto by dobrze to zrobił na nfz. Zresztą na nfz nikt nie widział problemu więc nie ufam.

No właśnie tak myślałam , że przecież imprezę macie to czasu pewnie nie masz:)
To bawcie się dobrze a my czekamy na foto :)
Ufff już po imprezce. Było spoko, Julek zadowolony z prezentów 😁 Nie obyło się bez małego wypadku. Wsadziliśmy go bowiem do nowego autka ale jak zaczęłam nakładać pizzę prosto z piekarnika to tak się wszyscy rzucili, że o małym zapomnieli a ten biedak wywalił się razem z samochodem na bok. Prawie zawału dostałam ale skończyło się tylko zaczerwienionym łukiem brwiowym 😬 Wrzucam jakieś foto. Tort robiony przez mamę, wygląda spoko nawet ale smakował naprawdę zaje......ście 👍

Ufff już po imprezce. Było spoko, Julek zadowolony z prezentów 😁 Nie obyło się bez małego wypadku. Wsadziliśmy go bowiem do nowego autka ale jak zaczęłam nakładać pizzę prosto z piekarnika to tak się wszyscy rzucili, że o małym zapomnieli a ten biedak wywalił się razem z samochodem na bok. Prawie zawału dostałam ale skończyło się tylko zaczerwienionym łukiem brwiowym 😬 Wrzucam jakieś foto. Tort robiony przez mamę, wygląda spoko nawet ale smakował naprawdę zaje......ście 👍
Wnioskując po minie autko chyba się podoba 🤩
PS Jak wyhodowalas taką śliczną monstere? Bo ja też mam ale to obraz nędzy i rozpaczy.. Ostatnio na dodatek spadła na nią książka Jaśka i złamała największego liscia😤

Julek zdrowo rośnij i aby ten cudny uśmiech nigdy Ci z buzi nie schodził. 🎂💯
Widać ogromną radość z autka😃

Ale przystojniak😍Zdrówka i pomyślności 🥰
🥳🎁

reklama
Do góry