Gadanie i krzyki to i u nas są aż czasami głowa pęka. My odkąd nauczyła się chodzic to wszystko ściąga z szafek i wyciąga z szuflad a ja chodzę i chowam heh. Pokazuje jaka jest duża i papa robi brawo ale żeby powiedzieć jak robi krówka czy pies i gdzie jest oko to od 3 tygidni walczę i nicMój dopóki nie nauczył się dobrze chodzić to prawie nic go nie interesowało. Teraz nadrabia, zabawki dalej ma gdzieś, ale szczotka do kibla, łopatka do kociej kuwety, kosz na śmieci to już jak najbardziej. Ale co gdzie ma to też nie pokazuje, ale ja go też mało tego uczę. Palcem też nie pokazuje. Za to dużo gada i krzyczy.
reklama
Niedługo mama
Fanka BB :)
Sto lat sto lat niech żyje żyje namA my dziś rok.
Dokładnie o 12.42.
Az nie mogę uwierzyć że to tak szybko minęło ❤
Zdjęcie nr 1 - ponad 2h po narodzinach
Zdjęcie nr 2 - dziś rano
U nas ta metoda też się sprawdza jak wcześniej kupywałam wszystkie gadżety tak teraz stawiam na stare domowe sposoby I w.domu więcej miejscaNie używam, ale spłukuję mu łebek tak, że nie robi afery, czyli: jak już mam napianowaną całą czuprynę, to robię mu daszek z dłoni na czole, polewam głowę słuchawką prysznica i jak zbierze mi się w dłoni jeziorko wody to przeciągam ją przez czubek do potylicy bez odrywania.
Lipaaa
Gratulacje!!!A my dziś rok.
Dokładnie o 12.42.
Zdjęcie nr 2 - dziś rano
Fakt, zleciało niewiadomo kiedy... u nas.tez lada moment urodzinki
Sto lat , rośnij zdrowo!!!!! ❤❤❤
Ale spryciuraA moja Majeczka to prawdziwa petarda, chodzi juz w najlepsze i co gorsza kombinuje tak, że Głowa mała...
Przekaż Nastce sto buziakówA my dziś rok.
Dokładnie o 12.42.
Zdjęcie nr 2 - dziś rano
Niedługo mama
Haha to superskądś to znamyostatnio przystawiłam stołek do gazówki żeby nie kręcił pokrętłami to wlazł na stołek a ja miałam jeszcze większego stresaA moja Majeczka to prawdziwa petarda, chodzi juz w najlepsze i co gorsza kombinuje tak, że Głowa mała...
MamM
Dziękujemy, a złożyli, byli tacy co złożyli.A teraz sobie tak myślę, że nikt nie złożył chyba życzeń urodzinowych Melanii albo ja coś pominęłam...
Spóźnione ale prosto z serca....
Wszystkiego Najlepszego dla Melanii
Dużo,dużo zdrówka....
Dziękujemy pięknie.
To tak- Melania nie przeszła roczku na swoich nóżkach i ma tylko 3 zęby. Na urodzinkach super się zachowała, dusza towarzystwa.
Ale teraz matce daje w kość, absorbująca jest, a ja to ta z tych leniwych
Wogóle takie dziwne dni za nami, bo w mojej klatce w bloku mieszają dwie rodzinki ukraińskie, w jednej jest 2 letni Daniłek, ta mama tak mi kibicowała całą ciążę, a ja jej wychowania tego rezolutnego malca, od tygodnia chodzi taka skupiona jakaś, a wczoraj przyjechały do niej 2 koleżanki z maluszkami takimi półrocznymi.
Pytam jak moge im pomóc, ale one mają chyba swój honor, bo twierdzą, że nic im nie potrzeba i są takie smutne
Tak mi żal tych podzielonych rodzin.
reklama
Lipaaa
Oj ja też zapomniałam....A teraz sobie tak myślę, że nikt nie złożył chyba życzeń urodzinowych Melanii albo ja coś pominęłam...
Spóźnione ale prosto z serca....
Wszystkiego Najlepszego dla Melanii
Dużo,dużo zdrówka....
Melanii oczywiście też życzymy zdrówka I wszystkiego najlepszego!!!! ❤❤❤