reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

A o prezencie to zapomniałam 😅 a rzućcie jakieś propozycje 😉 ja to chętnie kupić do przyczepienia zdjęć

U nas niby ma być 80 zł, obiad ale bez zupy i klusek , ciasto tort i później przekąski ale to też cena z zeszłego roku niby przy rezerwacji w styczniu twierdził że się nie zmieniła ale aż mi się nie chce wierzyć .
Ale i tak po Waszych wpisach stwierdzam że mam bardzo tanio😁

Co do nowych umiejętności to u nas robi piąteczkę tylko zamiast w rękę to w naszą twarz🤣🤣🤣
Ps. Nie uczyliśmy go tak i nie bierze z nas przykladu🤭😅😉😉
Te z lampkami klamerki są fajne 😀

Co to propozycji na prezent to mam tylko jeden i kupuje to szwagierka, bo jej mąż jej Chrzestym dla Nelci i jest to tablica manipulacyjna, taka już konkretna. Ale jeszcze się nie zdecydowałam jaką chcę, jak wybiorę to wyślę.
A na resztę propozycji nie mam pomysłu, muszę poszukać na necie 😜

reklama
Ja mam zamówiony tort ale ile będzie kosztował to nie wiem...okaże się w sobotę bo robię Idze urodziny już w tą sobotę bo za tydz 5 marca nie byłoby połowę gości bo mają już jakieś plany:)
Robię urodziny w domu więc mam trochę przygotowań bo będzie około 20 osób:oops:
To pochwalę się zdjęciem w niedzielę i ceną🤣
Też mam kupione balony pastelowe białe i w odcieniach różowego i taką taśmę jak wysyłałaś @Patii26 ,będziemy coś tworzyć z mężem sami:)
Co do prezentu to na pewno Iga dostanie taki rowerek od chrzestnych
a resztę nie wiem:)
Ona ma tyle zabawek , że ciężko coś wybrać a rowerek na pewno nam się przyda:)
Co do prezentu od nas to kupię jej chyba namiot Tipi do nowego pokoju więc będzie w ramach prezentu urodzinowego😁
A i tak dziwnie dzisiaj odp bo niby zaznaczałam na co odpowiedzieć a później zniknęłoo_O
Mój tata kupił taki rowerek jak Anastazja miała 3 miesiące, i tak sobie stoi i czeka na lato 😃 ja nie wiem co dostanie młoda, podejrzewam ze zabawek pewnie nie dostanie, bo wszyscy dają kasę, a jednak wolałbym faktycznie aby dostała zabawki. Podejrzewam ze goście sobie wymyślą że niby na pokój dla Anastazji tutaj się dorzucają, gdzie my chcemy robić go za 3 lata.

Ja mam zamówiony tort ale ile będzie kosztował to nie wiem...okaże się w sobotę bo robię Idze urodziny już w tą sobotę bo za tydz 5 marca nie byłoby połowę gości bo mają już jakieś plany:)
Robię urodziny w domu więc mam trochę przygotowań bo będzie około 20 osób:oops:
To pochwalę się zdjęciem w niedzielę i ceną🤣
Też mam kupione balony pastelowe białe i w odcieniach różowego i taką taśmę jak wysyłałaś @Patii26 ,będziemy coś tworzyć z mężem sami:)
Co do prezentu to na pewno Iga dostanie taki rowerek od chrzestnych
a resztę nie wiem:)
Ona ma tyle zabawek , że ciężko coś wybrać a rowerek na pewno nam się przyda:)
Co do prezentu od nas to kupię jej chyba namiot Tipi do nowego pokoju więc będzie w ramach prezentu urodzinowego😁
A i tak dziwnie dzisiaj odp bo niby zaznaczałam na co odpowiedzieć a później zniknęłoo_O
Rowerek Cudny, mega mi się podoba 😍 chyba taki rowerek też zamienię by chrzestny sprezentował zamiast tablicy 😅 tylko N mówi, że nie będziemy mieli go gdzie dać i ma rację 😞 Ale szkoda nie kupić ze względu na miejsce, taki rowerek to super sprawa na spacery. No pomyślimy jeszcze 😁
No a namiot też super sprawa 😉

Mój tata kupił taki rowerek jak Anastazja miała 3 miesiące, i tak sobie stoi i czeka na lato 😃 ja nie wiem co dostanie młoda, podejrzewam ze zabawek pewnie nie dostanie, bo wszyscy dają kasę, a jednak wolałbym faktycznie aby dostała zabawki. Podejrzewam ze goście sobie wymyślą że niby na pokój dla Anastazji tutaj się dorzucają, gdzie my chcemy robić go za 3 lata.
Ale przecież kasa to super sprawa, bo sami za te pieniążki możecie kupić Nastce zabawki jakie tylko zechcecie i nie musisz robić listy propozycji 🙂 każdy da tyle ile jest w stanie i to jest lepsze niż jakiś nietrafiony prezent 😉

Ale przecież kasa to super sprawa, bo sami za te pieniążki możecie kupić Nastce zabawki jakie tylko zechcecie i nie musisz robić listy propozycji 🙂 każdy da tyle ile jest w stanie i to jest lepsze niż jakiś nietrafiony prezent 😉
A ja wolałabym aby jednak miała radochę że każdy przynosi jej właśnie jakiś prezent, żeby już na sali mogła się czymś nowym zabawić 😊

reklama
Do góry