Ja sobie zawsze stacjonarnie, bo szczupła nie jestem i czasem nawet rozmiar większy ciuch lepiej wygląda, bo opływa i pomniejsza optycznie tu i tam. Zalezy jaki material i gdzie sa wciecia lub czy w ogole są. Ale Tomkowi lubie przez neta, bo jak nie mam pewnosci co do rozmiatu to biore większe
a jak mimo wszystko nie trafie to odkładam dla nastepnego dziecka, lub zostawiam z metką i myślą, że będzie komuś na prezent, bo rodzina męża dopiero się rozkręca z rodzeniem dzieci
Ah jakbym chciała, żeby kolejny ktoś z jego rodzeństwa urodził swoje pierwsze dziecko, nie byłabym już tą z najmniejszym doświadczeniem. Niby tak na głos nikt tak nie uważa, bo i tak mam większe doświadczenie niż Ci, którzy jeszcze dzieci nie posiadają, ale ja przestałabym tak myśleć i się czuć
A powiem Wam, że wżeniłam się do ciekawej rodziny. Mam duuużo szwagierek, a wiadomo, że tam gdzie dużo bab to zawsze są jakieś akcje
ja stoje z boku i niewiele wiem o ploteczkach, ale jak już coś do mnie doleci to zawsze to jest petarda
sama o sobie też się sporo ciekawych rzeczy dowiaduje od czasu do czasu, czego ja niby nie powiedziałam, ile nie zarabiałam, lub czego nie uważam
teraz podejrzewam, że powoli będzie następował "konflikt zbrojeń", kto będzie miał więcej dzieci i w jakich odstępach wiekowych, bo wszyscy jesteśmy równie młodzi i na podobnych etapach życia. I tu póki co też jestem jeszcze poza tym konkursem, bo wszyscy wiedzą, że miałam cesarke i to nie takie hop siup, żeby rok po roku dzieci rodzić jak na taśmie. No ten rok będzie ciekawy tak myśle, aż zacieram rączki