Ja też się tym stresuję... Do pracy będę musiała wychodzić 7:10-7:15, wcześniej wstawalam 6:45 i wystarczyło a teraz już wiem że będzie cyc z rana i przygotowanie śniadania dla Emilki, żeby tatuś mógł ją nakarmić koło 8 i zaprowadzić do żłobka potem. Tak sobie wymyśliłam że nie będzie chodzić tam od rana, skoro mąż chodzi później do pracy, to może ją prowadzić na 9-9:30. Nie wiem czy to mądre czy głupie, na pewno wyjdzie w praniu chciałabym po prostu żeby była tam jak najkrócej, bo ja o 14 już będę kończyć pracę.Powiedzcie mi proszę, jak u Was wyglądają poranki? Ja nie wiem o której będę musiała wstawać żeby się zebrać do pracy?
reklama
Niedługo mama
Fanka BB :)
Sporo zmian Ci się szykuje, super życzę aby wszystko szło po Twojej myśliJa znajdę zawsze czas by tu zajrzeć. Po 22 mam luz jak i tez będę tak wracac z pracy, więc tak pewnie będę wam odpisywać.
Ja cały czas czekam na cud ciążyA czy ktoras z Was juz planuje kolejną ciąże? Ja tak, dlatego pytam. Chcialabym zajsc w podobnym terminie co przy Tomku, bo raz, że ciuszki by sie wykorzystalo, a dwa ze podobalo mi sie bycie w ciazy w takich miesiacach i pozniej te pierwsze miesiace zycia malucha podczas wiosny a nie latem w upaly lub zimą w mrozy.
Synusia mam chorego, sama oczywiście też jestem chora i po nocach jak nie mogę spać to sobie czytamTen czas w ciąży zimą to jak dla mnie rewelacja.
Tu na tydzień przed porodem, tak minę wspominki naszły. Jaki to był piękny rok.
Szkoda, że Vanesss już nie chce pisać, Staszek za chwilę, jako pierwszy z naszych maluszków skończy roczek.
Milenko co Ty po nocach robisz???
A dajcie jakieś fajne foto z Waszych ciąż
Ja mam właśnie w granicach 50. Też muszę z młodym podjechać pobrać krew aby sprawdzić poziom hemoglobiny ale tak to odwlekam bo znów będę przeżywaćTo dość drogie badanie i niestety bagatelizowane przez lekarzy. W Polsce prawie każdy ma niski poziom, choć w granicach normy. Latem niestety też, bo używamy kremów z filtrem. U dorosłych rzadko spotykam wyniki powyżej 50ng/ml. W tym miesiącu chcę pobrać Remkowi krew to może uda mi się zmierzyć poziom, ale wszystko zależy od ilości pobranej próbki. Zrobię mu morfologię, alat, żelazo.
Patii26
Dziękuję za miłe słowaSuper staraj się, bo widać, że jesteś bardzo czułą i zaangażowaną mamą. Ja Cię podziwiam, że tak dużo spędzasz czasu z małą na podłodze i bawisz się, bo ja to jakoś nie umiem usiedzieć
Ja też około 6 ale wstaje tak codziennie więc spoko Ja dziś z kadrową gadałam i nam zaległego urlopu w sumie 36 dni więc mi wypadnie powrót do pracy w drugiej połowie kwietnia dopiero.Ja chyba o 6 będę musiała wstać
Patii26
Oj tam, dziękuję kochanaMam to samo zdanie o Patii.
I jesteś Patii taka śliczna
Canis lupus, nie pozostaje nam nic innego jak umówić się fdzies wspólnie
Wy też jesteście wspaniałymi mamami
Patii26
Wracasz do pracy na 12 h?Bardzo chętnie, i tak jak cos co drugi dzień będę pracować więc może się udać
Canis lupus
Szybko. Ja to się najbardziej boję tej organizacji. Póki co jest średnio.Od 1 marca wracam. Młoda jak się dostanie do żłobka to też od kwietnia.
Canis lupus
Jest sukces . Remo umie sam schodzić z łóżka
reklama
Canis lupus
To ładnie. A chorujesz często?Ja mam właśnie w granicach 50. Też muszę z młodym podjechać pobrać krew aby sprawdzić poziom hemoglobiny ale tak to odwlekam bo znów będę przeżywać