reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

Powiedzcie mi proszę, jak u Was wyglądają poranki? Ja nie wiem o której będę musiała wstawać żeby się zebrać do pracy?🙈
Ja też się tym stresuję... Do pracy będę musiała wychodzić 7:10-7:15, wcześniej wstawalam 6:45 i wystarczyło :D a teraz już wiem że będzie cyc z rana i przygotowanie śniadania dla Emilki, żeby tatuś mógł ją nakarmić koło 8 i zaprowadzić do żłobka potem. Tak sobie wymyśliłam że nie będzie chodzić tam od rana, skoro mąż chodzi później do pracy, to może ją prowadzić na 9-9:30. Nie wiem czy to mądre czy głupie, na pewno wyjdzie w praniu :) chciałabym po prostu żeby była tam jak najkrócej, bo ja o 14 już będę kończyć pracę.

reklama
Ja znajdę zawsze czas by tu zajrzeć. Po 22 mam luz jak i tez będę tak wracac z pracy, więc tak pewnie będę wam odpisywać.
Sporo zmian Ci się szykuje, super życzę aby wszystko szło po Twojej myśli✊
A czy ktoras z Was juz planuje kolejną ciąże? Ja tak, dlatego pytam. Chcialabym zajsc w podobnym terminie co przy Tomku, bo raz, że ciuszki by sie wykorzystalo, a dwa ze podobalo mi sie bycie w ciazy w takich miesiacach i pozniej te pierwsze miesiace zycia malucha podczas wiosny a nie latem w upaly lub zimą w mrozy.
Ja cały czas czekam na cud ciąży😅
Ten czas w ciąży zimą to jak dla mnie rewelacja.
Tu na tydzień przed porodem, tak minę wspominki naszły. Jaki to był piękny rok.
Szkoda, że Vanesss już nie chce pisać, Staszek za chwilę, jako pierwszy z naszych maluszków skończy roczek.

Milenko co Ty po nocach robisz??? ;)

A dajcie jakieś fajne foto z Waszych ciąż 🙂
Synusia mam chorego, sama oczywiście też jestem chora i po nocach jak nie mogę spać to sobie czytam 😅

To dość drogie badanie i niestety bagatelizowane przez lekarzy. W Polsce prawie każdy ma niski poziom, choć w granicach normy. Latem niestety też, bo używamy kremów z filtrem. U dorosłych rzadko spotykam wyniki powyżej 50ng/ml. W tym miesiącu chcę pobrać Remkowi krew to może uda mi się zmierzyć poziom, ale wszystko zależy od ilości pobranej próbki. Zrobię mu morfologię, alat, żelazo.
Ja mam właśnie w granicach 50. Też muszę z młodym podjechać pobrać krew aby sprawdzić poziom hemoglobiny ale tak to odwlekam bo znów będę przeżywać 😭

reklama
Do góry