I żadna dobra ciocia z rodziny nie rozpoczęła śledztwa gdzie się włóczyłaś, że dorwałaś jakiegoś niebieskookiego blondyna, że taki syn wyszedł?My jesteśmy ciemni, włosy, karnacja, oczy brązowe, a Remo niebieskooki blondyn
reklama
Canis lupus
Fanka BB :)
Zdarzała się sąsiedzka życzliwośćI żadna dobra ciocia z rodziny nie rozpoczęła śledztwa gdzie się włóczyłaś, że dorwałaś jakiegoś niebieskookiego blondyna, że taki syn wyszedł?
Wspominałam w którymś wpisie, że moje dziecko nie małpuje standardowych rzeczy typu papa czy brawo, prawda? No. Nic się nie zmieniło, ale wiecie co wypatrzył? Jestem pełna podziwu dla dziecięcego postrzegania świata tak nawiasem mówiąc. Wypatrzył, że mama je batonik w papierku. Więc wziął później pusty papierek po nim, włożył do niego swoje owsiane ciastko i jadł jak mama...z papierka
Btw w książeczce z Puciem o gestach jest obrazek jak Pucio ziewa. Tomek nie widzi, że on ziewa, tylko że buziaczka daje, więc go całuje ile razy dotrzemy do tego miejsca
Btw w książeczce z Puciem o gestach jest obrazek jak Pucio ziewa. Tomek nie widzi, że on ziewa, tylko że buziaczka daje, więc go całuje ile razy dotrzemy do tego miejsca
karoo-kp
Mama Jagodzianki
Tak tak, kiedyś była moda na Franklina, u nas taki chodził.Te książeczki zamiast nazwy - Kicia Kocia, powinny nosić nazwę - Zjarańcy.
I np by było - Zjarańcy - na tropie zaginonego 1 grama, itd itd
Mary2094
A to pamiętam jakie przeróbki były w internecie BTW. To moja bajka z dzieciństwaTak tak, kiedyś była moda na Franklina, u nas taki chodził.
Zobacz załącznik 1365552
Jak to możliwe aby Franklin był twoją bajką z dzieciństwa? Moje bajki to były Gumisie i Smerfy ale fakt, że to było ze 100 lat temuA to pamiętam jakie przeróbki były w internecie BTW. To moja bajka z dzieciństwa
Mary2094
Mam 27 lat, jak miałam 7 lat to Franklin lecial w TV, dokładnie w tvp1. Jak i TabalugaJak to możliwe aby Franklin był twoją bajką z dzieciństwa? Moje bajki to były Gumisie i Smerfy ale fakt, że to było ze 100 lat temu
To ja mam 31 lat i Franklina nie znam ale tabaluge pamietamto była najgorsza bajka dla mnie. Gumisie, smerfy i muminki to było moje top3Mam 27 lat, jak miałam 7 lat to Franklin lecial w TV, dokładnie w tvp1. Jak i Tabaluga
karoo-kp
Mama Jagodzianki
U mnie to samo, bawiliśmy się w Gumisie z dzieckami z mojej klasyJak to możliwe aby Franklin był twoją bajką z dzieciństwa? Moje bajki to były Gumisie i Smerfy ale fakt, że to było ze 100 lat temu
Tabaluga leciał też Wcześniej trochę, pamiętam, a mam 41 latMam 27 lat, jak miałam 7 lat to Franklin lecial w TV, dokładnie w tvp1. Jak i Tabaluga
Za dzieciaka to jeszcze Bouli był, też lubilam
reklama
MamM
Hehe, a moje to Bolek i Lolek, Krecik i Reksio.Jak to możliwe aby Franklin był twoją bajką z dzieciństwa? Moje bajki to były Gumisie i Smerfy ale fakt, że to było ze 100 lat temu
To 150 lat temu