reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Wspominałam w którymś wpisie, że moje dziecko nie małpuje standardowych rzeczy typu papa czy brawo, prawda? No. Nic się nie zmieniło, ale wiecie co wypatrzył? Jestem pełna podziwu dla dziecięcego postrzegania świata tak nawiasem mówiąc. Wypatrzył, że mama je batonik w papierku. Więc wziął później pusty papierek po nim, włożył do niego swoje owsiane ciastko i jadł jak mama...z papierka 😅

Btw w książeczce z Puciem o gestach jest obrazek jak Pucio ziewa. Tomek nie widzi, że on ziewa, tylko że buziaczka daje, więc go całuje ile razy dotrzemy do tego miejsca 🙈

Te książeczki zamiast nazwy - Kicia Kocia, powinny nosić nazwę - Zjarańcy.
I np by było - Zjarańcy - na tropie zaginonego 1 grama, itd itd 😂
Tak tak, kiedyś była moda na Franklina, u nas taki chodził.
100884_franklin-i-foch-dilera.jpg

Jak to możliwe aby Franklin był twoją bajką z dzieciństwa?😂 Moje bajki to były Gumisie i Smerfy ale fakt, że to było ze 100 lat temu🤣
U mnie to samo, bawiliśmy się w Gumisie z dzieckami z mojej klasy 🤣🤣

Mam 27 lat, jak miałam 7 lat to Franklin lecial w TV, dokładnie w tvp1. Jak i Tabaluga 😂😂
Tabaluga leciał też Wcześniej trochę, pamiętam, a mam 41 lat 🤣
Za dzieciaka to jeszcze Bouli był, też lubilam

reklama
Do góry