No ja młodego dziś właśnie wzięłam w spacerówce do pobliskiej galerii bo strasznie marudny był rano. On akurat lubi się rozglądać, ogląda światełka i innych ludzi. Ale warunek jest taki, że muszę go do połowy rozebrać, ma nie być czapki i wolne rączki i wtedy jest cisza. A jak tylko zaczynam go ubierać bo wychodzimy to jest rykO ile by było wygodniej gdyby nasze dziewczynki lubiły podróżować.
Dziś po raz drugi w życiu Melanii chciałam z nią jechać do galerii handlowej.
Jaka porażka (( Krzyk całądrogę. W galerii w wózku siedzenie beee.. na rękach i pchanie wózka, no męka mówię Wam.
I największy nerw mnie brał, jak mijały mnie mamy z dziećmi w wózkach, które siedzą i się rozglądają lub śpią.
Wróciłam wściekła, zapocona, z zerowymi zakupami. Eehhh Melania, jestem niezadowolona z Twojej postawy ☹
reklama
Mary2094
Fanka BB :)
@Mary2094 przypomnij mi jaką masz spacerówkę?Chodzi mi o model i ktoś z forum ma podobną ale nie pamiętam kto....
Sprawdza się u Was?
Bo planuję wakacje za granicą i przydałaby mi się jakaś zgrabna spaceróweczka
Nie wiem jeszcze jak tam dojadę ale plan jest
Wózek spacerowy Look Air Baby Design Kolor 3 navy 20 | Dobra Cena! | Sklep Online
Pati i Maks ➤ Wózek spacerowy Look Air Baby Design Kolor 3 navy 20 w atrakcyjnej cenie ✔️ Aż 60 dni na zwrot ❤️ Kup Teraz!
patiimaks.pl
Dokładnie ten model mam. Lekki jest, polecam. Tylko koła ma pompowane
Canis lupus
Też tańczyCzy Wasze dzieciaczki tańcują już sobie przy muzyce?
Nelka jak tylko się włączy muzykę to od razu dupką rusza i tak ugina nogi i ciągle góra dół i tańcuję no przesłodko to wygląda I zaciesz przy tym ma niezły
MamM
Tańczy, tańczyCzy Wasze dzieciaczki tańcują już sobie przy muzyce?
Nelka jak tylko się włączy muzykę to od razu dupką rusza i tak ugina nogi i ciągle góra dół i tańcuję no przesłodko to wygląda I zaciesz przy tym ma niezły
Tełt jest dość trudne z takich trudniejszych było przez kilka dni Rrrro i Herrrrrro. Pierwszy raz slyszalam zeby tak małe dziecko poprawnie wypowiadało R i to lepiej niż moja kuzynka z wadą wymowyGoldo piękne słowo . U nas wcześniej był jeszcze tełt.
Mary2094
Pewnie ze tak, jak jakas muzyczka skoczna to zaraz dupka tańcujeCzy Wasze dzieciaczki tańcują już sobie przy muzyce?
Mary2094
Gorzej jak później będzie przedrzezniał tym RTełt jest dość trudne z takich trudniejszych było przez kilka dni Rrrro i Herrrrrro. Pierwszy raz slyszalam zeby tak małe dziecko poprawnie wypowiadało R i to lepiej niż moja kuzynka z wadą wymowy
Oczywiście, że mój nie tańczy nadal też nie robi papa ani cześć, ani brawo brawo ale przytula sie, daje buziaczki, robi cacy, rozumie co znaczy chodź, daj, nie wolno, a jak mu pokazuje palcem na jeden przedmiot i na jakieś miejsce to wie ze ma to tam polozyc. I małpuje glupie zabawy, mądrych nieCzy Wasze dzieciaczki tańcują już sobie przy muzyce?
reklama
karoo-kp
Mama Jagodzianki
I znowu nie trafiłam na zdjęcie...A na 11 miesięcy przedstawiam dwa oblicza Anastazji
Wieszczę i prorokuję, że niedługo będziecie mieć porzyg na Kicię KocięPolecam Kicia Kocia i Nunuś - Kochamy.
Fajna książeczka o trosce o drugą osobę i miłości do drugiej osoby.
My mamy prawie wszystko, największy przebój to książeczki z okienkami, i wszystkie opowiadania, szczerze, jak widzę książeczkę o Kici Koci i strażaku Jacku, to sama mam ochotę spieprzać na drzewo
Taka duża, a zasypia na rękach?No różni są ludzie . U nas takie leżanki jak trwały 5 minut to już to było za długo. A mała moja tak w 2 minucie się rozkręcała, no i to tak konkretnie, że branie na ręce, tulenie, całus I próba wspólnego zasypiania.. no ale nie dało rady. Wiedziałam, że po pierwszym razie może nie wyjść dlatego kontynuowaliśmy to , ale w końcu odpuściłam. Więc nie każde dziecko da się i chce się przestawić. Takie jest moje zdanie i drażni mnie bardzo stwierdzenie ' taka duża a zasypa na rękach'
Taka duża a ssie pierś?
Taka duża a płacze?
Taka duża a się obraża?
Taka duża a nie chce cioci dać buziaka?
Taka duża a się wstydzi?
Taka duża a taka histeryczka! (Tekst mojej teściowej do Dobrusi ostatnio)
Jak słyszę jakiekolwiek pytanie lub zdanie zaczynające się od "taka duża" to mam ochotę powiedzieć, żeby sobie je w dupę wsadzili i zajęli się swoim życiem.
Moja na szczęście na rękach nie zasypia często, czasami w ciągu dnia, wieczorem na leżąco w łóżku, ale nawet jeśli, to przecież do końca życia jej tak nosić nie będę, kiedyś wyrośnie i nawet przytulić się nie będzie chciała...
Może to będzie zagadka z serii Dobrusiowej. Dobrusia od 10 czy 11 miesiąca mówiła kopyty, skonczyła mając ponad 3. Do dzisiaj nikt nie wie, co to było kopyty, a cała rodzina usiłowała to odgadnąć. No ni choleryMój mówi jeszcze kokok i toł. Kokok to kot, a toł nie mam pojęcia
Kopyty
Ofkors, na siedząco się kiwa do przodu i do tyłu i kręci głową na boki. A na stojąco dupką macha i nóżki uginaCzy Wasze dzieciaczki tańcują już sobie przy muzyce?