Nie nie, nokautu dokonałam zanim jeszcze z pracy wrócił coraz bardziej boki i coraz bardziej uwazam ze mam faktycznie zlamanego. Ale co mi na pogotowiu z nim zrobia? Chyba nic ponad usztywnienie, ktore mi nie jest potrzebne bo i tak nim nie ruszam. Jak jutronie bede w stanie chodzic to wtedy pojdeBędąc dzieckiem przywaliłam w szafę z której wystawał gwozdz, i pozbyłam się na długo paznokcia z tego małego palca. Tez tak uważam, że po cholere to małe dziadostwo
Ale mam nadzieję że tak się nie skończyła wasza gra wstępna
reklama
Znam ten ból, mój mały palec u nogi już chyba był ze 100 razy złamany, zawsze wyklinam na niegoNo i koniec z tymi upojnymi nocami chyba małego palca u nogi złamałam. Studzę emocje-nie w wyrku, aż taka drapieżna nie jestem zwyczajnie jak nudziara - o framugę drzwi dzisiaj wieczorem. Po kij takie małe ciulostwo istnieje na kancie stopy i jest tak w uj unerwione...jaaaa...to nawet nie brzmi jak poważna kontuzja żeby móc marudzić
No właśnie czytam, że rajstopy się tak nie prują nienawidzę rajstopek zresztą rajstop damskich też nienawidzę .Tego nie wiem, ale to newralgiczne miejsca, myślę, że da radę. Moja często chodzi w rajstopach, bo mamy zbyt chłodno i bez czegoś na stopach jest lodowata, i widzę, że jak ma już dobrze wyrobione mięśnie brzuszka, to świetnie sobie w nich radzi. Zresztą czy w legginsach, czy czymkolwiek innym też. A te naszywki termo to z wełenki? Ciekawa jestem. Jak tak, to daj linka
PS: ja już maty praktycznie nie wyciągam, a mała zasuwa na kolanach,. I poza tym, że wszystko brudne to nic jej się nie rwie na kolanach. Może to taka "wada" Waszego rodzaju podłóg?
Mój to bez niczego latał wiecznie kolana smarowałam bo suche ale tylko tyle a teraz bez mat to zgroza...
nakleję dwie łaty od wew i zew zobaczymy znalazłam takie
Łaty do naprasowania rozmiar 17x45 cm tekstylne
Wysokiej jakości łaty do naprasowania od czeskiego producenta, są mocne, mają trwałe kolory. Nadają się do reperowania np. dziecięcych spodni i odzieży roboczej wykonanej z bawełny. Można z nich wycinać różne kształty i docinać na odpowiedni rozmiar. Łaty można używać także do wykonywania...
www.stoklasa.pl
Naprasowanka / łata jeansowa auto
Naprasowanka z autem zachwyci małych i większych chłopców. Jest świetna do ozdobienia nie tylko ubrań, ale także plecaków, toreb sportowych, dresów itp. Ma idealny rozmiar do użycia na kolana czy łokcie. Zastosowanie: Tekstylna naprasowanka służy nie tylko do naprawy dziurawych ubrań, ale także...
www.stoklasa.pl
generalnie znalazłam bawełniane 100% bo większość to poliester
a podłoga no cóż mamy żywice ona nie do zdarcia a nogi no cóż
No to nieźle dorośli też cierpią na przedarte kolanaTeraz doczytałam że o małego chodzi
U mnie też tak siedzi łapie się za penisa i sika i oczywiście wpierw ucieka w te pędy ale co tam wytrze sięAaa, bo żal mi, że spotkania nam przepadają, stęskniłam się za Wami
Chyba spróbuję wysadzać Melanię na nocniczek tak jak Figola3, a to dlatego, że już kilka razy zostałam obsikana, gdy zmieniam jej pieluszkę trzymając ją na kolanach lub gdy siedzi na podłodze. Zdejmuję pantsa i ona od razu sika.
Może z nocniczkiem by przeszło.
Nie planowalam wcale odpieluchowania, ale skoro i tak sika dopiero z gołą pupką
ja jeszcze czekam..
Możesz kupić rajstopy bez stópek. Ja dla bratanka kupowałam bo nie mogłam patrzec na niego w rajstopachNo właśnie czytam, że rajstopy się tak nie prują nienawidzę rajstopek zresztą rajstop damskich też nienawidzę .
Mój to bez niczego latał wiecznie kolana smarowałam bo suche ale tylko tyle a teraz bez mat to zgroza...
nakleję dwie łaty od wew i zew zobaczymy znalazłam takie
fajne są jeszcze takieŁaty do naprasowania rozmiar 17x45 cm tekstylne
Wysokiej jakości łaty do naprasowania od czeskiego producenta, są mocne, mają trwałe kolory. Nadają się do reperowania np. dziecięcych spodni i odzieży roboczej wykonanej z bawełny. Można z nich wycinać różne kształty i docinać na odpowiedni rozmiar. Łaty można używać także do wykonywania...www.stoklasa.pl
ale to na dżinsyNaprasowanka / łata jeansowa auto
Naprasowanka z autem zachwyci małych i większych chłopców. Jest świetna do ozdobienia nie tylko ubrań, ale także plecaków, toreb sportowych, dresów itp. Ma idealny rozmiar do użycia na kolana czy łokcie. Zastosowanie: Tekstylna naprasowanka służy nie tylko do naprawy dziurawych ubrań, ale także...www.stoklasa.pl
generalnie znalazłam bawełniane 100% bo większość to poliester
a podłoga no cóż mamy żywice ona nie do zdarcia a nogi no cóż
Patii26
Fanka BB :)
Ooo a jak można wiedzieć to w jakim przedszkola pracujesz? W Skoczowie czy Cieszynie?Pracuje w przedszkolu..znam to hahaha wszystkie spodnie poznaczone
reklama
Mary2094
Fanka BB :)
Uwaga - ryż z jabłkiem i cynamonem. I to jabłko chyba stanęło mi.To co jadłaś na tą kolację?Mam nadzieję, że nie żaden rota się do Was przypelętał....zdrówka
Śmieszne są te dzieci...co chwilę jakąś nową zajawkę mają
No on po prostu jest towarzyski
Moja ma tak , że jak przyjeżdżają jedni znajomi to jak zobaczy tego mojego kolegę to od razu pakuję mu się i chce żeby ją nosił bo wiem , że on będzie bo zawsze to robi