reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

To prawda. Ja też nie wiem kiedy to zleciało. Ale ja się cieszę, że ten mój już jest większy. Nigdy nie byłam fanką takich maluchów (poza swoim i waszymi😊). Czekam na 3 latka i wtedy będę matką spełnioną. Lubię pokazywać świat i nie mogę się doczekać świadomych wycieczek, zoo, parki dinozaurów, góry, morze itd
Matko, ja tak samo. No cudowne te nasze maluszki ale jak starszy miał te 2,5- 3 lata to naprawdę odżyłam i jeździliśmy z małym wszędzie bo tak wspaniale było mu właśnie pokazywać świat i patrzeć jak się cieszy, zresztą starszak teraz sporo pamięta z tamtego okresu 🙂

reklama
U nas jaglana wchodzi lepiej niż to musli ale i tak hitem są ciągle bułki i chleb. Ale lubię tą firmę za szybkie przygotowanie posiłku.
Mój też uwielbia pieczywo ale kaszę wszelkie też wcina. Ja już nie kupuję tych specjalnych niemowlęcych, młody zjada głównie owsiankę, mannę i jaglankę. Ogólnie apetyt ma nie z tej ziemii ostatnio i wsuwa wszystko co mu podam 😆

U nas hitem jest kaszka jaglana z helpy. Mały prawie, że miskę wylizuje 😆
Gdyby moje dziecko polubiło kaszki, byłabym przeszczesliwa 😫 Ja już walkuje co mam jej na śniadanie zrobić... Skoro nie lubi śliskich konsystencji to pomyślałam by jej robić babeczki jajeczne, takie z warzywami na śniadanie. Ona konsystencje babki lubi, bo jak kiedyś zrobiłam mymuffinki i jej dałam skosztować to wcinała z chęcią. Także dzisiaj N kupi potrzebne warzywa i zrobię jej jutro rano albo dziś wieczorem. Muszę zobaczyć ile można takie babki trzymać. A jak tego nie będzie chciała zjeść to już nie wiem 🤷‍♀️

Dziewczyny, zdemolowali mi mieszkanie, cieknie z rurki od CO , ale nikt nie wie gdzie.
Także cofamy się do stanu przed deweloperskiego :(((
Nadal nie mam zlokalizowanej awarii.
Siedzę w kątku z Melanią, jeszcze nie mogę wyjechać, bo co chwilę wchodzi inny " fachowiec".
Mówię Wam chwilowo porażka.

Będę żadnej zaglądała do Was, ale na słodycze patrzę okoniem. Nie odpuszczam Czajo i Patii.

Załączniki

• 20220121_112001.jpg
    20220121_112001.jpg
    977,3 KB · Wyświetleń: 65
Dziewczyny, zdemolowali mi mieszkanie, cieknie z rurki od CO , ale nikt nie wie gdzie.
Siedzę w kątku z Melanią, jeszcze nie mogę wyjechać, bo co chwilę wchodzi inny " fachowiec".

Będę żadnej zaglądała do Was, ale na słodycze patrzę okoniem. Nie odpuszczam Czajo i Patii.
O matko! Współczuję i życzę Wam szybkiego uporania się z awarią. Trzymajcie się. Jakoś to przetrwacie.🙃

Gdyby moje dziecko polubiło kaszki, byłabym przeszczesliwa 😫 Ja już walkuje co mam jej na śniadanie zrobić... Skoro nie lubi śliskich konsystencji to pomyślałam by jej robić babeczki jajeczne, takie z warzywami na śniadanie. Ona konsystencje babki lubi, bo jak kiedyś zrobiłam mymuffinki i jej dałam skosztować to wcinała z chęcią. Także dzisiaj N kupi potrzebne warzywa i zrobię jej jutro rano albo dziś wieczorem. Muszę zobaczyć ile można takie babki trzymać. A jak tego nie będzie chciała zjeść to już nie wiem 🤷‍♀️

Jak chcesz się wyrwać to śmiało jutro zapraszam do nas, mąż po południu będzie w pracy a my siedzimy w domu 😊

No właśnie zastanawiam się co jest u dziewczyn, z którymi pisałyśmy w ciąży czy na początku po porodzie tj. @Monini92 @Poladd1234 @Nadja_n @Mama_Mii2021 @agrafka07 @Tanita79 @McPearl , fajnie jakby się kiedyś odezwały 😉
Cześć dziewczyny, witam Was ponownie. Przez jakiś czas byłam nieobecna, was szkoda gadać, ale już jestem.
No nie nadrobię wszystkiego, co prawda co nieco poczytywałam, ale to nie to samo. Postaram się teraz być na bieżąco.
U nas tak ogólnie jest ok. Antek na 8 zębów, nie raczkuje tylko się czołga, wspina się na schody i różne inne przeszkody🙉
Cały czas chodzimy na rehabilitację, robi postępy. Jest chłopcem baaaardzo energicznym, krzykacz nie z tej ziemi i dyskutant, a na dodatek uparciucha musi być tak jak on tego chce, bo jak nie to krzyk. Mnie te jego złości strasznie bawią 😁 dziwne, no ale tak jest😉 Poza tym ogólnie jest radosnym i pogodnym smykiem.
Jesteśmy też pod kontrolą kardiologa ze względu na dziurkę między komorami. Ostatnio jak byłam to na c się nie zrosło, idę dzisiaj może będą dobre wieści.
Jeszcze raz witam Was serdecznie😚
Brakowało mi was i waszych rad.
Postaram się już tak nie znikać 🙈

reklama
Do góry