reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
No to tak w temacie zębów...i nie żeby Cię wkurzyć @Karoo-kp🤣 patrzę co ona tak zgrzyta zgrzyta i zgrzyta a mnie już nie powiem co się dzieję🤣 a tutaj proszę wyszła nam druga dwójka dolna...8 zębów już mamy...trochę za szybko ale nic nie zrobię...przecież jej nie wyrwę🤣
To niezła liczba zębów 🙂 My mamy 3 na dole i dwa swiezutkie u góry 😁

Oj współczuję...a że też takie baby muszą istnieć....zero jakiejś empatii tylko wychwalanie siebie...kurde w łeb takiej i na rosół jak to się u mnie mówi...🤣
Cierpliwości życzę podczas rozmowy...najlepiej jej powiedz , że nie masz czasu i nie będzie się chwalić znowu:)

Moja też należy do tych dzieci co sobie myślą..."marudzenie jest spoko" bo ja nie znam innych dzieci które by tak marudziły , jęczały itd...jak ona...:oops:
A najbardziej się boję , że jak zacznie mówić to będzie chodzić i gadać "nudzi mi się" a to na mnie działa jak płachta na byka🤣
A siedzę z nią ..pokazuje...układam..wygłupiam się...ale ciągle małoo_O

A nie wiem myślałam , że później powinno być 8 zębów na stanie...:)Ciekawe jak tam sprawa u @Monini92 bo oni z Antkiem już dawno mieli chyba 6 zębów kiedy nasze bezzębne były...ale coś ucichła od jakiegoś czasu:oops:
No właśnie zastanawiam się co jest u dziewczyn, z którymi pisałyśmy w ciąży czy na początku po porodzie tj. @Monini92 @Poladd1234 @Nadja_n @Mama_Mii2021 @agrafka07 @Tanita79 @McPearl , fajnie jakby się kiedyś odezwały 😉

Że ja też tego nigdy wcześniej nie słyszałam...może gdybym powtarzała w kółko to to w końcu zacząłby się robić ten porządek tak jak bałagan sam z siebie🤣

Dobrze , że nie widzicie jakie moja córcia w tym momencie robi porządki w spiżarce...właśnie wypieprzyła cały worek przygotowanych papierów i kartek do wyrzucenia....:oops:
Słyszę tylko dźwięki zachwytów...widzę wylatujące kartki i pudełka na podłogę w kuchni a ja sibie tutaj spokojnie do Was piszę🤣

Hehe ten filmik to trochę taka ja...jak tylko zaśnie to szybko na górę posprzątać to co rano porozrzucała...później na dól pozmywać wszystko..poukładać zabawki na nowo jak wstanie itp..no jedynie nie odkurzam na dole bo by się obudziła:)
Oj mam to samo, jak młody uśnie to odkurzanie, układanie zabawek, mycie butelek i miseczek ale jestem w tym coraz szybsza , zapindalam jak mały robocik😆

reklama
Do góry