Ojjj mi też brakuje szaleństwa....ostatnio trochę codzienna rutyna mnie męczy więc przydałoby się dać trochę jazzuOj marzy mi się też coś szalonego i bez dziecka coś zrobić
reklama
To niezła liczba zębów My mamy 3 na dole i dwa swiezutkie u góryNo to tak w temacie zębów...i nie żeby Cię wkurzyć @Karoo-kp patrzę co ona tak zgrzyta zgrzyta i zgrzyta a mnie już nie powiem co się dzieję a tutaj proszę wyszła nam druga dwójka dolna...8 zębów już mamy...trochę za szybko ale nic nie zrobię...przecież jej nie wyrwę
Patii26
Fanka BB :)
No właśnie zastanawiam się co jest u dziewczyn, z którymi pisałyśmy w ciąży czy na początku po porodzie tj. @Monini92 @Poladd1234 @Nadja_n @Mama_Mii2021 @agrafka07 @Tanita79 @McPearl , fajnie jakby się kiedyś odezwałyOj współczuję...a że też takie baby muszą istnieć....zero jakiejś empatii tylko wychwalanie siebie...kurde w łeb takiej i na rosół jak to się u mnie mówi...
Cierpliwości życzę podczas rozmowy...najlepiej jej powiedz , że nie masz czasu i nie będzie się chwalić znowu
Moja też należy do tych dzieci co sobie myślą..."marudzenie jest spoko" bo ja nie znam innych dzieci które by tak marudziły , jęczały itd...jak ona...
A najbardziej się boję , że jak zacznie mówić to będzie chodzić i gadać "nudzi mi się" a to na mnie działa jak płachta na byka
A siedzę z nią ..pokazuje...układam..wygłupiam się...ale ciągle mało
A nie wiem myślałam , że później powinno być 8 zębów na stanie...Ciekawe jak tam sprawa u @Monini92 bo oni z Antkiem już dawno mieli chyba 6 zębów kiedy nasze bezzębne były...ale coś ucichła od jakiegoś czasu
Mój ostatnio sprawdza jaki ma długi język i stara się polizać podbródekMój jak mu wyszły górne jedynki to zgrzytał jak najęty...myślałam że oszaleje.. Ale teraz już się przyzwyczaił do nowych zębów i przestał to robić
Oj mam to samo, jak młody uśnie to odkurzanie, układanie zabawek, mycie butelek i miseczek ale jestem w tym coraz szybsza , zapindalam jak mały robocikŻe ja też tego nigdy wcześniej nie słyszałam...może gdybym powtarzała w kółko to to w końcu zacząłby się robić ten porządek tak jak bałagan sam z siebie
Dobrze , że nie widzicie jakie moja córcia w tym momencie robi porządki w spiżarce...właśnie wypieprzyła cały worek przygotowanych papierów i kartek do wyrzucenia....
Słyszę tylko dźwięki zachwytów...widzę wylatujące kartki i pudełka na podłogę w kuchni a ja sibie tutaj spokojnie do Was piszę
Hehe ten filmik to trochę taka ja...jak tylko zaśnie to szybko na górę posprzątać to co rano porozrzucała...później na dól pozmywać wszystko..poukładać zabawki na nowo jak wstanie itp..no jedynie nie odkurzam na dole bo by się obudziła
Canis lupus
Z miłą chęcią. Tylko gdzie Ty mieszkasz? Bez kitu przyjechałabymZapraszam. Chociaż sobie pogadamy a dzieciaki niech się razem bawią
Canis lupus
Pogadałam trochę, potem zabrałam małemu zabawkę, zaczął ryczeć i po rozmowie. Posłużyłam się dzieckiemPowiedz jej jedno- nie zesraj się
Canis lupus
Ja to dziś ledwo żyję. Oj wymęczył mnie synuś. A jeszcze noc przed nami. I tylko powtarzam w kółko: to minie, to minie.Ojjj mi też brakuje szaleństwa....ostatnio trochę codzienna rutyna mnie męczy więc przydałoby się dać trochę jazzu
Uuuu, co to masz za okulary? Bardzo mi się podobają też noszę, co prawda w zeszłym tygodniu kupiłam w vision express nowe ale nie wiem czy jestem zadowolona.Moje słodkie lenistwo mnie przygniotło. No wszystkie znaki na niebie i ziemi mi mówią- nie sprzątaj
A miało być tak :
reklama
Patii26
Hahaha, się uśmiałamPowiedz jej jedno- nie zesraj się