Współczuję i mam nadzieję, że szybko dojdzie do siebie!
Te z ciąży po około pół roku znikają, niezależnie od karmienia piersią. Ale podczas karmienia i tak są przeciwciała, ale takie trochę"bierne". W sensie są i działają o ile dziecko je regularnie chociaż co 4h (pi raz oko).
U nas przy śpiworku to samo, dopóki nie zakładam to jest ok, jak tylko zaczynamy to drze się wniebogłosy, wie, że to spanie, kładę ją na jej miejscu w wyrku, dostaje cyca i w 5 minut śpi
Ja robię w termomixie albo blenduję w czym innym, wrzucam mocno dojrzałego banana, jajko (albo dwa jeśli malutkie albo wielki banan) i płatki owsiane na oko. Miksuję i z tego robię nasze "klasyczne" placuszki bananowe. Fajne są też z płatkami jaglanymi, ale trzeba dać niedużo i odstawić na 15 minut.
Ja nadal team pieluchy, zmiana z kupą pantsów jest dla mnie nie do przejścia
Moja tak śpi od momentu jak się nauczyła obracać, moja mama nie może tego zakumać jak jej mówię, żeby nie dawała jej poduszki bo i tak nie używamy, a mała śpi na twarzy
Jednoroczniak
Ja zrobię klasycznie tort z małą ilością cukru, chyba zrobię marchewkowy z kremem mascarpone. Nie mam siły i chęci wyszukiwać i robić
Miałam przy Dobrusi, a teraz nie chciałam i mam bo dostałam. Ale młoda bawi się panelem z przodu, więc nie całkiem stracone. Nie planuję uczyć jej chodzić przy tym
Moja piła już kakao, ale staram się mieszkać kakao z karobem na pół.
Ej, ale kaszak też jest bez pieczenia i cukru
Naprawdę czujesz, że podobny? Dla mnie karob w niczym kakao nie przypomina
Lubię, ale nie uważam za ekwiwalent, bo kompletnie nie smakuje jak kakao