reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

Wyjazd do Waszej filharmoni to mój musi hawe jak tylko Melania ciut podrośnie i będzie coś dla dzieci w repertuarze. W nasze Bydgoskiej Filharmoni są takie koncerty "Od brzuszka do uszka maluszka".
Czy jest u Was coś podobnego?

Aj, zazdroszczę takiego syna 🤩
U nas babcia gra na pianinie i Tatuś na gitarze klasycznej i elektrycznej.
Oj, zapraszam, piękna jest, byliśmy kilka razy na koncercie - za sprawą naszego syna oczywiście. U nas też są dla dzieci- jakieś warsztaty od 3 rz, można na bieżąco sprawdzić. W ogóle historia gry na pianinie jest dosc dziwna 😊 syn poszedl do gimnazjum, w drugim semestrze pani od muzyki kazała przynieść cymbałki. No i był lament dlaczego??? Ale tak mu sie spodobało, że na cymbałkach wygrywał "dla Elizy", no i zaraz przyszedl keyboard, po pol roku pianino, ale już takie zaawansowane utwory grał, że byście nie uwierzyły. Uczył się nut z youtube. Na początku 4h dziennie ćwiczył 😱na szczęście sąsiedzi nie narzekali. Ponoć umysł matematyczny pozwala osiągnąć takie sukcesy.

reklama
Oj, zapraszam, piękna jest, byliśmy kilka razy na koncercie - za sprawą naszego syna oczywiście. U nas też są dla dzieci- jakieś warsztaty od 3 rz, można na bieżąco sprawdzić. W ogóle historia gry na pianinie jest dosc dziwna 😊 syn poszedl do gimnazjum, w drugim semestrze pani od muzyki kazała przynieść cymbałki. No i był lament dlaczego??? Ale tak mu sie spodobało, że na cymbałkach wygrywał "dla Elizy", no i zaraz przyszedl keyboard, po pol roku pianino, ale już takie zaawansowane utwory grał, że byście nie uwierzyły. Uczył się nut z youtube. Na początku 4h dziennie ćwiczył 😱na szczęście sąsiedzi nie narzekali. Ponoć umysł matematyczny pozwala osiągnąć takie sukcesy.

Zazdroszczę takiego talentu. Coś pięknego.
Ja jedynie mogę grać ale na nerwach 😃

18 stron 😱 No to widzimy się za miesiąc 😂

Te 18 stron od razu skojarzyło mi się z jednym, z kultową sceną z przyjaciół 😂 Kiedy Rachel daje do przeczytania o 5.30 list o ich powrocie do związku który ma 18 stron 😂
Możesz się poczuć jak Ross 😂😂

Załączniki

• 3280-jpg.jpg
    3280-jpg.jpg
    319,9 KB · Wyświetleń: 48
Ostatnia edycja:
Ja to bym chciała jedną taką dużą książkę z bajkami może ktoś kupował?

Ja te małe kupiłam Nastce do zabawy, bo ona ogląda te książeczki ze względu na mały format. Ale nie wiem gdzie moja bratowa kupiła, możliwe że w biedronce, właśnie w formie książki taki zbiór wierszy i również w twardej oprawie.

reklama
Ja te małe kupiłam Nastce do zabawy, bo ona ogląda te książeczki ze względu na mały format. Ale nie wiem gdzie moja bratowa kupiła, możliwe że w biedronce, właśnie w formie książki taki zbiór wierszy i również w twardej oprawie.
Ja to daję do oglądania ale tylko u mnie na kolanach😅 , nie ma przyzwolenia na niszczenie bo ja od małego kocham książki a wiem że jak dam to albo by były obdarte albo nadgryzione🤭. Zabawkami może tłuc ile wlezie ale książek nie niszczyć. Mam jeszcze takie z naszego dzieciństwa ale jednak teraz ilustracje ciekawsze przynajmniej w w wiekszosci😉

Do góry