Jaka cudowna sesjaNo to Nelka też życzy wszystkim uśmiechu na twarzy, spokojnych i wesołych Świąt w gronie rodzinnym i niech te Święta będą dla Was magiczne
Zobacz załącznik 1350159
Zobacz załącznik 1350164
Zobacz załącznik 1350167
reklama
Niedługo mama
Fanka BB :)
Pati i Czajo Przecudne dziewczynkiWszystkim Dzieciaczkom i ich Rodzicom życzymy Zdrowych i Spokojnych Świąt Bożego Narodzenia....Aby te pierwsze wspólne Święta na zawsze zostały w Naszej pamięci jako te wyjątkowe...
Iga ja się nie mogę napatrzyć na Twoje ząbki
Przepiękną i ta krataWszystkim Dzieciaczkom i ich Rodzicom życzymy Zdrowych i Spokojnych Świąt Bożego Narodzenia....Aby te pierwsze wspólne Święta na zawsze zostały w Naszej pamięci jako te wyjątkowe...
Iga to jak babcia Ela z UK minka na każdą okazję i oczywiście 4 zdj moje ulubione właśnie przez powagę
Niedługo mama
Ach no cudne dziękuję teraz to mi zrobiłaś wieczór tym zdjęciem ❤Specjalnie dla Ciebie...ząbki a'la królik
Mary2094
Ale reniferek ❤ Wesołych Świąt dla całej rodziny!My również życzymy wesołych i spokojnych Świąt dużo odpoczynku i spokoju i żeby wszystko co zjemy poszło w cycki
Niedługo mama
Iga a skąd Ty masz tyle zębów i gdzie są moje?Specjalnie dla Ciebie...ząbki a'la królik
Ps. Fryzjerem był tatuś
Niedługo mama
Haha to na pewno tak byłoBo to było tak...Iga uśmiechnij się...no to masz matka uśmiech
Patii26
O jaka cudowna sesja Śliczna dziewczynkaWszystkim Dzieciaczkom i ich Rodzicom życzymy Zdrowych i Spokojnych Świąt Bożego Narodzenia....Aby te pierwsze wspólne Święta na zawsze zostały w Naszej pamięci jako te wyjątkowe...
Patii26
Ale z niego przystojniacha I te oczy No i włosy jakie długieIga a skąd Ty masz tyle zębów i gdzie są moje?
Ps. Fryzjerem był tatuś
reklama
Figola3
my wigilię robimy u siebie, rodzice i teściowa przyjechali w sobotę, także mam gości cały tydzień. mamy zrobiły dziś pierogi i uszka, ja po pracy upiekłam dwa ciasta (drugie się jeszcze piecze) i farsz na gołąbki; reszta jutro, ale tak bez rozmachu- śledzie już wcześniej przygotowane, więc tylko barszcz i usmażenie ryby zostaje. strasznie nie lubię jak jest dużo jedzenia, trzeba wszystko na siłę jeść, żeby nie wyrzucać, a u nas nie wyrzuca się i tego też uczymy dzieciMy też wigilia u szwagierki, ale robimy składkową, bo 30 osób to za dużo. Na mnie spadły ruskie dla dzieci, barszcz, uszka, ryba po grecku i ciasto jedno. Ale do domu robię jeszcze sałatkę śledziową, warzywną, piekę dwa mięsa. Także jest co robić, a mam tylko uszka i pierogi.