reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Ja jestem codzień was czytam ale starszak rozpoczął przedszkole i normalnie jakis maraton A jak wraca chce mu poświęcić 100% czasu
Mi objawy przeszły dosłownie wszystkie i się martwię bo jeszcze ten krwiak do tego...mój gin na urlopie i myślę czy nie jechać do innego na usg

Ja jestem codzień was czytam ale starszak rozpoczął przedszkole i normalnie jakis maraton A jak wraca chce mu poświęcić 100% czasu
Mi objawy przeszły dosłownie wszystkie i się martwię bo jeszcze ten krwiak do tego...mój gin na urlopie i myślę czy nie jechać do innego na usg
Pewnie ze jedź, zawsze będziesz spokojniejsza a to jest teraz najwazniejsze. Bo sobie sprawy nie zdajemy nawet jak nasze samopoczucie wplywa na bobo.
Ej u nas w domu maz w zartach kiedys powiedzial na mój brzuch Andżej 🤦‍♀️ i wiecie ze juz sie to utarło nawet corka mowi "Andżej ty głodomoże" np. 😅 ale ja nie chce Andrzeja w domu 🙃😅😅
Macie jakies powiedzonka na swoje bobasy w brzuchu?
A najlepiej jak sie okaze ze dziewczynka i Andżej juz nie bedzie pasowac 😜

Mi objawy przeszły już około 8 tygodnia całkowicie, mega się wtedy martwiłam że coś z ciąża jest nie tak. Ale na usg w 8t5d było super, chwilę mnie znowu otrzymały objawy i znowu odpuściły, na prenatalnych w 12t4d też bylo ok :) i znowu mam powtórkę z rozrywki - od wczoraj na nowo jest mi niedobrze, mam jakieś dziwne kłucie i zgage jak na początku ciąży 😂 także nie ma reguły A brak objawów, wiem to po sobie, o niczym nie świadczy :)

Pewnie ze jedź, zawsze będziesz spokojniejsza a to jest teraz najwazniejsze. Bo sobie sprawy nie zdajemy nawet jak nasze samopoczucie wplywa na bobo.
Ej u nas w domu maz w zartach kiedys powiedzial na mój brzuch Andżej 🤦‍♀️ i wiecie ze juz sie to utarło nawet corka mowi "Andżej ty głodomoże" np. 😅 ale ja nie chce Andrzeja w domu 🙃😅😅
My się wypowiadamy jak o chłopcu :D ale bezimiennie bo to ciężki temat hahaha :)

Ja objawów już nie mam żadnych. Nawet piersi nie bolą. Są tylko większe i jest dużo żyłek. Ale dopadła mnie infekcja 😞. Od tygodnia brałam lek na infekcje intymna a teraz chyba coś w układzie moczowym. Zrobiłam dziś badanie moczu i czekam na wyniki. Kupiłam sobie dziś nawet żurawinę w tabletkach i codziennie piję kefir.

U nas na początku był sezamek a teraz jest fasolka 😋

Mój mąż zawsze mówi jak mnie coś zaboli albo się zegne w pół z bolu: Witek co ty odpierdzielasz 😃 uparł się na tego Witka że nie wiem, tak często mówi o dzidzi witek że aż sama w myślach zaczęłam go tak nazywać 😛 a jak będzie psikus to będzie Urszulka 😃

Mój mąż zawsze mówi jak mnie coś zaboli albo się zegne w pół z bolu: Witek co ty odpierdzielasz 😃 uparł się na tego Witka że nie wiem, tak często mówi o dzidzi witek że aż sama w myślach zaczęłam go tak nazywać 😛 a jak będzie psikus to będzie Urszulka 😃
Witek jest super! W ogóle o tym nie pomyslalam, muszę dopisać do listy :D

reklama
Mi objawy przeszły już około 8 tygodnia całkowicie, mega się wtedy martwiłam że coś z ciąża jest nie tak. Ale na usg w 8t5d było super, chwilę mnie znowu otrzymały objawy i znowu odpuściły, na prenatalnych w 12t4d też bylo ok :) i znowu mam powtórkę z rozrywki - od wczoraj na nowo jest mi niedobrze, mam jakieś dziwne kłucie i zgage jak na początku ciąży 😂 także nie ma reguły A brak objawów, wiem to po sobie, o niczym nie świadczy :)
Sporo czytalam na ten temat u mnie wiem ze to wyznacznik 😒 ale kazda kobieta inaczej reaguje. Znam tez kobiety ktore wcale nie mialy mdlosci. Jedna w 4 miesiacu sie dowiedziala o ciazy bo nic zero nawet krwawienie miala normalne. Dopiero jak brzuch zaczął rosnac to w pracy stwierdzili ze powinna sie zbadac i ciaza 😅. Zdrowa dziewczynka z tej ciazy jest. Takze wyznacznik to nie jest ale kazda zna swoj organizm. I wiadomo w pierwszej ciazy nie bedziesz wiedziec co cie czeka ale w drugiej czy kolejnej juz mozesz oczekiwac. U mnie przy 6 ciążach, 2 dzieci i teraz mdlosci byly i sa przy straconych 3 nie bylo tego. Takze stwierdzam smialo ze u mnie to wyznacznik...

Do góry