netka.
Fanka BB :)
.
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a da się jakoś ten wątek zamknąć?Byłam u różnych lekarzy i kilka razy rodziłam w różnych szpitalach. W moim przypadku patrzyli Tylko na OM...
Nie było mi to na rękę, bo cykle mam 24 dniowe, więc przeciągali na siłę poród (CC) do np 37 tc a ja już mogłam rodzic w 36 tc, bo ciąża była 4 dni starsza a rozwarcie na 5 cm i skurcze, ale odsyłali do domu, bo ważniejsze był dla nich termin OM...
Ja nie mam ani fb a messengera
Możemy i tutaj założyć wątek zamknięty.
Wyslalam prośbę o dołaczenie do grupy jak się czujecie marcowe przyszle mamusie?Zobaczcie czy teraz pojdzie https://m.facebook.com/groups/1468810443307258/?ref=group_browse
Ja równieżJa się czuję tu bardziej anonimowa niż na FB.
Ja też mam 2 września badania. Sni mi się po nocach że krwawię i że już za późno na uratowanie, albo że czytam wyniki badań a one są strasznie złe. Myślę że już nic nie możemy bardziej pomóc naszym dzieciom, jedynie co można im dać to spokój. Nie wiem czy to przesady czy nie ale wszystkie babcie, starsze ciocie, nawet moja mama mówią żeby być spokojnym, żeby się nie denerwować to wtedy dziecko ma spokojne warunki na rozwój i nic mu nie przeszkadza. Że jeśli cały czas będę tak myśleć że coś jest źle że napewno jest chore albo będę dalej taka nerwowa to dziecko też takie będzie, że jak nie zaznało spokoju w brzuszku to i poród taki będzie i jako niemowlaczek. Moze jest w tym trochę prawdy? Ja chcę w to wierzyć i odstawiam złe myśli na bok, dla jego dobra. Nic to nie da że przez kilka miesięcy będziemy całe w nerwach, nie pomoże to dziecku nawet jeśli będzie chore. Tylko spokój może tu pomoc o której masz badania? Będę trzymać za was kciuki żebyś wyszła od lekarza z taką ulga że hej!Zazdroszczę wam tych pozytywnych wiadomości po usg ja moje mam 2 września i nie wiem czego się spodziewać, czy moje dziecko będzie nadal żyło , czy okaże się cud i wyzdrowieje , czy powiedzą że jest bardzo źle . Moja głowa już wysiada i odbija się to w nocy kiedy snia mi
Ja napisze do administratorki czy da się zamknąć ten wontej żeby był nasz prywatbyKurcze u mnie upławy/plamienia od 2 miesięcy. Teraz się nasiliły i doszedl ból rwąco-piekący po lewej stronie blizny, ale na macicy, jak po CC.
Wcześniej podejrzewałam, że plamienia od wrastającego łożyska. Teraz przy bólu blizny zastanawiam się czy to nie rozchodząca się blizna. A lekarz pewnie to zignoruje.
Wyżej napisałam.