reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

Dziewczyny, ktore by chciały.. utworzylam na fb grupę, ktora jest grupa prywatna i ukryta tzn, ze bez linku nikt jej nie znajdzie wpisując nawet w wyszukiwarce i tak samo Wasi znajomi wchodząc na Wasz profil i przynależność do grup nie beda jej widziec. Jak ktoras ma ochote to wysyłam linka do przyłączenia sie Link do: Facebook na poprzednim forum tak zrobiłyśmy bo jednak mimo wszystko łatwiej odróżnić ludzi jak sie kojarzy ich zdjecie czy jak sie nazywają, poza tym piszemy tutaj o rodzinie, pracy itd a tak naprawde kazdy kto ma dostep do internetu moze to przeczytać.. jezeli macie ochote to dołączajcie. Ja tutaj bede i tak bo pewnie odrazu sie duza grupa na fb nie utworzy aczkolwiek mi sie zdecydowanie łatwiej pisało na fb, biorąc pod uwage chociazby powiadomienia czy wrzucanie zdjec.. jak nie bedzie nikt zainteresowany to usune grupę za jakis czas
Nie działa link🤷‍♀️

reklama
Dziewczyny smarujecie się czymś ? Ja odkąd dowiedziałam się o ciąży to smaruje się bio-oil ale dopiero dzisiaj przeczytałam, ze powinno się dopiero od 2 trymestru .. i kupiłam 100% olejek migdałowy ale internety mówią, ze nie wolno się smarować kosmetykami z witamina A... zgłupiałam
tak z wit a nie wolno bo mogą powodować poronienie albo poważne wady płodu. Ja zamowilam na doz olejek ze słodkiego migdała czy jakos tak, ma super prosty skład. Koleżanka ktora jest na końcówce ciazy mi go poleciła. Ale ja jeszcze nie smaruje, nie chce za bardzo brzucha dotykać bo mi twardnieje wiec wole go zbytnio nie pobudzać poki co

Dziewczyny smarujecie się czymś ? Ja odkąd dowiedziałam się o ciąży to smaruje się bio-oil ale dopiero dzisiaj przeczytałam, ze powinno się dopiero od 2 trymestru .. i kupiłam 100% olejek migdałowy ale internety mówią, ze nie wolno się smarować kosmetykami z witamina A... zgłupiałam
Ja smaruje się bio oil w poprzedniej ciazy tez go używałam od początku, używam go na brzuch i piersi wiec nie wydaje mi się ze moze w czymkolwiek zaszkodzic. Dziewczyny nie dajmy się zwariować, jakis durny balsam do ciała nie spowoduje utraty dziecka chyba ze będziecie go spożywać doustnie 😄 zdecydowanie za dużo wujka Google 😉

moze cos zrobiłam nie tak z tym linkiem ;/ zobaczymy jak dziewczyny beda chętne to najwyzej wysle Ci zaproszenie ro znajomych czy Ty mi i wtedy moge do grupy zaprosić ale to moze poczekajmy czy ktos w ogole vedzie chciał ok? :)
Tez bym chciała. Ale to będą dziewczyny tylko z tej grupy czy w ogóle przyszłe mamy marzec 2021 i kto chce z fb może się dopisać?!

Tez bym chciała. Ale to będą dziewczyny tylko z tej grupy czy w ogóle przyszłe mamy marzec 2021 i kto chce z fb może się dopisać?!
nieeee, to jest grupa tylko i wyłącznie dla dziewczyn z tego forum, nikt inny nie bedxie mogl jej nawet znaleźć na fb dlatego musiałam tego linka wyslac ale kurczę cos nie wchodzi. Zaraz spróbuje przez przeglądarkę sie zalogować i wrzuce Wam jeszcse raz moze to cos pomoze.

A co do tego olejku ze słodkich migdalow kurczę czytam i rzeczywiscie on ma miedzy innymi wit a ale nigdzie nie znalazłam zeby był zakazany, wręcz jest wskazany dla przyszłych mam. Moze ma małe stężenie tej wit czy cos.. cholera wie..

reklama
Ja polecam to masło, bardzo przyjemny zapach i skład naturalny :)

Załączniki

• IMG_20200827_230339.jpg
    IMG_20200827_230339.jpg
    2,5 MB · Wyświetleń: 41
  • IMG_20200827_230328.jpg
    IMG_20200827_230328.jpg
    2,2 MB · Wyświetleń: 41
Do góry