reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

No ja właśnie też. Jeszcze trafiłam na taką zmianę że o podanie wody to mogłam pomarzyć bo się wyspać musiały i z pyskiem do nas przychodziły 😔
a to u mnie jak maz zapytał czy położna moze mu pomoc przy przesunięciu małej bo nigdy tego nie robił (starsza jest owocem poprzedniego związku), a ja nie moge die podnieść to położna sie pod nosem zaśmiała i zapytała ile osob do przewinięcia dzieciaka potrzebne skoro w 2 nie dajemy rady. Pozniej całe szczęście dostała za to opieprz bo nie omieszkałem na wyjsciu jej przełożonej sie na nia poskarżyć bo to nasza znajoma :) ale chore to jest, ze osoby ktore pracuja w takim a nie innym zawodzie robią wszystko z wielka lacha ;/

reklama
Wyszlam od lekarza i jestem spokojniejsza i szczesliwa ❤️❤️
Z usg 7w6d z OM 7w5d 💙❤️ mój mały ideał 😁
Tętno 174, doktor powiedział że idealne 😜
Ogolnie juz mi nawet mdlosci nie beda przeszkadzac bo wiwm ze to u mnie dobry znak 😅
Pierwsze foto ktosia 😂

Załączniki

• IMG_20200804_170423.jpg
    IMG_20200804_170423.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 93
Wyszlam od lekarza i jestem spokojniejsza i szczesliwa ❤️❤️
Z usg 7w6d z OM 7w5d 💙❤️ mój mały ideał 😁
Tętno 174, doktor powiedział że idealne 😜
Ogolnie juz mi nawet mdlosci nie beda przeszkadzac bo wiwm ze to u mnie dobry znak 😅
Pierwsze foto ktosia 😂
ja z om mam termin na 17.03 :) ale zobaczymy co jutro z usg wyjdzie bo chyba ciaza młodsza

Cykle miałam mniej więcej po 30/31 dni. Do zapłodnienia doszło 3 lipca mniej więcej bo wtedy miałam zabieg iui
u mnie do zapłodnienia doszło prawdopodobnie 20 lipca i 3 tyg temu ledwo było cos widac. Na tyle ledwo ze lekarz powiedział ze zobaczymy na następnej wizycie co z teho wyjdzie. Nie łam sie naprawde, poczekaj jeszcse ten tydzien mam nadzieje, ze bedzie zarodek i bedziesz spokojniejsza. Ja mam cykle 32-33 i lekarz powiedział ze ciaza młodsza niz z om

Hej a masz zdj usg? Moja ostatnia miesiączka była 6 czerwca, 24 lipca byłam na wizycie gdzie było 6+6 i pęcherzyk ciążowy z cialkiem żółtym bez zarodka
Mam. Wydaje mi się że ta jasna plamka to ciałko żółte chociaż nie pytałam bo starałam się zapamiętać co mówi i się nie popłakać

Załączniki

• IMG_20200804_150952.jpg
    IMG_20200804_150952.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 74
reklama
Twój pęcherzyk ma około 12mm czyli to wychodzi na 5+2tc, ciąża pewnie jest, młodsza. Ja poszłam tydzień później i był już zarodek z sercem. Tak wyglądał mój pęcherzyk według om 6+6tc
Mam. Wydaje mi się że ta jasna plamka to ciałko żółte chociaż nie pytałam bo starałam się zapamiętać co mówi i się nie popłakać
IMG_20200724_124103.jpeg

Do góry