reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

Ale jest coś niedobrego w tych witaminach? Zamówiłam już sumvital mama, tylko myśle czy moge brać te moje co miałam do tej pory, zamawiałam je przed ciążą dla kobiet starających się.
niedobrego może nie, poprostu maja za mało niektórych składników szczegolnie kwas foliowy ktory teraz najważniejszy jest. Dodatkowo przy ekspozycji na słońce, jak nie uzywasz kremów z filtrem to kwas jeszcze słabiej sie wchłania wiec wazne zeby mimo wszystko brać dawkę ta zalecana 400

reklama
Dziś o 16.15 wizyta zwariuje do tego czasu 😎. Mdłości okropne 3 ciąża ale wydaje się mi że rekordowe mdłości mam. Jem tylko kanapkę z serem żółtym innego sposobu nie ma . A miałam iść na dietę cukrzycowa . Nie widzę tego :(
Dla mnie to też 3 ciąża i mdłości dużo silniejsze niż w poprzednich. Po cichu liczę, że może na chłopczyka, bo dziewczynki mnie oszczędziły i praktycznie nie miałam dolegliwosci 1 trymestru.

Cześć dziewczyny. Dziś rano zauważyłam różowy śluz na papierze. Strasznie się zmartwiłam. Właśnie dziś zaczął mi się 9 tc. Napisałam maila do Pani doktor, co mam robić. Czekam na jakieś info. Teraz nic nie leci. Rano jakby zleciał ten śluz i teraz koniec. Jutro czy pojutrze powinnam mieć miesiączkę. Może to z tym jakoś powiązane. Ale i tak bardzo się obawiam... ech...

Wczoraj byłam po raz pierwszy u ginekologa, poszłam prywatnie, pani doktor potwierdziła wczesną ciążę, na USG zobaczyłam pęcherzyk i ciałko żółte, ale jeszcze bez zarodka, zdjęcie mam opisane jako 5 tydzień 3 dzień, i w sumie tyle.... Będę musiała teraz znaleźć jakiegoś ginekologa na NFZ i mniej więcej na za 2 tygodnie umówić się na wizytę...
Teraz jestem właśnie w pracy i zaraz chyba zasnę...

Cześć dziewczyny. Dziś rano zauważyłam różowy śluz na papierze. Strasznie się zmartwiłam. Właśnie dziś zaczął mi się 9 tc. Napisałam maila do Pani doktor, co mam robić. Czekam na jakieś info. Teraz nic nie leci. Rano jakby zleciał ten śluz i teraz koniec. Jutro czy pojutrze powinnam mieć miesiączkę. Może to z tym jakoś powiązane. Ale i tak bardzo się obawiam... ech...
Nic się nie martw! Wszystko będzie dobrze, daj znać co powie lekarz koniecznie ❤

reklama
Niestety u mnie już po wszystkim. Nie ma już ciąży. Mam przyjść za dwa tygodnie sprawdzić czy wszystko się oczyscilo. Także żegnam sie z Wami i po cichu liczę że jeszcze będę mamą ponownie w 2021r.
Niech już żadna z Was nie opuszcza tego forum. Zagladne tu zobaczyć Wasze dzidziusie w marcu ❤

Do góry