reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

Czyli na l4 byłaś jeszcze przed usłyszeniem serduszka na usg ? Ja liczę iż dostanę l4 gdyż pracuje w szpitalu kontakt z wirusami wszechobecny 😢 u mnie dziś 5tc4 wiec na serduszko jeszcze nie liczę a do lekarza idę dziś na 14
Także pracuje w szpitalu. Jak na razie nic o ciąży nie mówiłam nikomu z pracy. Kontakt z pacjentami mam mniejszy niż w poprzedniej ciąży. I jak na razie pracuje sobie😉

reklama
Także pracuje w szpitalu. Jak na razie nic o ciąży nie mówiłam nikomu z pracy. Kontakt z pacjentami mam mniejszy niż w poprzedniej ciąży. I jak na razie pracuje sobie😉
Tylko ja w psychiatrycznym dla dzieci i młodzieży , 3 tyg temu dostałam z całej siły w brzuch od pacjentki która była w ataku szału , szpital szpitalowi nie równy

Czyli na l4 byłaś jeszcze przed usłyszeniem serduszka na usg ? Ja liczę iż dostanę l4 gdyż pracuje w szpitalu kontakt z wirusami wszechobecny 😢 u mnie dziś 5tc4 wiec na serduszko jeszcze nie liczę a do lekarza idę dziś na 14
Zarówno swojej jak i Twojej wizyty u lekarza nie mogę się doczekać 😘 czekam z niecierpliwością na info po wizycie 😀

Dokładnie tak, od 4 tygodnia jestem na zwolnieniu. Tez dziś idę wlasnie na wizytę, na 16.20 i już powinno bic serduszko 😍 mam nadzieję że nic złego się nie dzieje... A rozmawiałaś z lekarzem? Może Ty mu zasugeruj że dla bezpieczeństwa wolalabys pójść na L4 🙂
Zapytam się go , jeśli mi nie da , będę chodzić do pracy i modlić się aby szalejących pacjentów na oddziale było jak najmniej 🤪

reklama
Do góry