Także pracuje w szpitalu. Jak na razie nic o ciąży nie mówiłam nikomu z pracy. Kontakt z pacjentami mam mniejszy niż w poprzedniej ciąży. I jak na razie pracuje sobieCzyli na l4 byłaś jeszcze przed usłyszeniem serduszka na usg ? Ja liczę iż dostanę l4 gdyż pracuje w szpitalu kontakt z wirusami wszechobecny u mnie dziś 5tc4 wiec na serduszko jeszcze nie liczę a do lekarza idę dziś na 14
reklama
Asiorekk89
Fanka BB :)
Tylko ja w psychiatrycznym dla dzieci i młodzieży , 3 tyg temu dostałam z całej siły w brzuch od pacjentki która była w ataku szału , szpital szpitalowi nie równyTakże pracuje w szpitalu. Jak na razie nic o ciąży nie mówiłam nikomu z pracy. Kontakt z pacjentami mam mniejszy niż w poprzedniej ciąży. I jak na razie pracuje sobie
Asiorekk89
MamTylko ja w psychiatrycznym dla dzieci i młodzieży , 3 tyg temu dostałam z całej siły w brzuch od pacjentki która była w ataku szału , szpital szpitalowi nie równy
Za sobą poronienie , ciąże z córka zagrożona , i wiek , zwyczajnie boje się o donoszenie ciąży .
Ania936
Aha i mi lekarz powiedział bym nie powtarzała jutro bety bo usg wszystko powie czy jest ciąża czy nie. Ah ...
To napisz później jak po wizycie. Trzymam mocno kciuki, żeby było dobrze.
Powiedz to dzisiaj lekarzowi, bo jeżeli Ty chcesz iść to on nie powinien robić problemów daj znać po wizycie, czy udało się coś załatwić i najważniejsze co było widaćMam
Za sobą poronienie , ciąże z córka zagrożona , i wiek , zwyczajnie boje się o donoszenie ciąży .
Asiorekk89
Dam znać , dziękuje kochanaPowiedz to dzisiaj lekarzowi, bo jeżeli Ty chcesz iść to on nie powinien robić problemów daj znać po wizycie, czy udało się coś załatwić i najważniejsze co było widać
Invicta
Zarówno swojej jak i Twojej wizyty u lekarza nie mogę się doczekać czekam z niecierpliwością na info po wizycieCzyli na l4 byłaś jeszcze przed usłyszeniem serduszka na usg ? Ja liczę iż dostanę l4 gdyż pracuje w szpitalu kontakt z wirusami wszechobecny u mnie dziś 5tc4 wiec na serduszko jeszcze nie liczę a do lekarza idę dziś na 14
Asiorekk89
Zapytam się go , jeśli mi nie da , będę chodzić do pracy i modlić się aby szalejących pacjentów na oddziale było jak najmniejDokładnie tak, od 4 tygodnia jestem na zwolnieniu. Tez dziś idę wlasnie na wizytę, na 16.20 i już powinno bic serduszko mam nadzieję że nic złego się nie dzieje... A rozmawiałaś z lekarzem? Może Ty mu zasugeruj że dla bezpieczeństwa wolalabys pójść na L4
Asiorekk89
Będzie dobrze Musi , już od 4:30 nie śpię z tych nerwów , i odliczam do 14stej , trzymam za nas obie kciukiZarówno swojej jak i Twojej wizyty u lekarza nie mogę się doczekać czekam z niecierpliwością na info po wizycie
reklama
netka.
Będzie dobrze Musi , już od 4:30 nie śpię z tych nerwów , i odliczam do 14stej , trzymam za nas obie kciuki
Spokojnie, dostaniesz zwolnienie jak powiesz o co chodzi.
Mi dał jak było 5+4, gdy był sam pęcherzyk.