reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

Mnie od początku bolą jajniki i podbrzudze nawet teraz jak się zasmieje gwałtownie czy coś to łapie mnie taki kujacy ból. Na usg nic nie widać bo masz niska betę.
Ja jutro do szpitala lekarza zaniepokoiło klucie w lewym jajniku i ogolnie bol
podbrzusza . Na usg nic nie widać, raz juz taki bol zwiastował nieszczęście. Obstawiam ze tym razem tez juz sie nie uda.. jutro napewno zrobia mi bete bedzie wiadomo jaki przyrost od poniedziałku,ale czuję ze wroce juz w pojedynkę [emoji3064][emoji22][emoji852]

reklama
Dziewczyny pytanie do Was. Jak wycieram się przy sikaniu na papierze zaobserwowałam delikatnie zabarwiony śluz na rózowo/brązowo , ale to jest naprawdę delikatnie poprostu nie jest przejrzysty. Nie widziałam żadnej krwi ani nic. I nie cały dzień tylko rano i wieczorami. Czy któraś z Was tak miała i było wszystko ok? Czy to na początku normalne ? Wizyta u ginekologa 31.07. Dziś niby z obliczeń 6 tydzien.

Pozdrawiam :)

Dziewczyny pytanie do Was. Jak wycieram się przy sikaniu na papierze zaobserwowałam delikatnie zabarwiony śluz na rózowo/brązowo , ale to jest naprawdę delikatnie poprostu nie jest przejrzysty. Nie widziałam żadnej krwi ani nic. I nie cały dzień tylko rano i wieczorami. Czy któraś z Was tak miała i było wszystko ok? Czy to na początku normalne ? Wizyta u ginekologa 31.07. Dziś niby z obliczeń 6 tydzien.

Pozdrawiam :)
Najlepiej skonsultuj to ze swoim ginekologiem dla uspokojenia tez siebie 😘

reklama
Do góry