Invicta
Fanka BB :)
U mnie tak byłoDziewczyny a czy to mozliweze w 28 dc bol podbrzusza zwiastuje ciążę? Cykle ok 30 dni?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie tak byłoDziewczyny a czy to mozliweze w 28 dc bol podbrzusza zwiastuje ciążę? Cykle ok 30 dni?
No właśnie, ja też! Bo nie jestem w staniebusnac na boku czy plecach... A na brzuchu już się boję.Ja mam z tym problem i juz planuje sobie kupic ta poduchę do spania.
Hej. Inaczej nie zasnę jak właśnie na brzuchu. I póki wczesna ciąża tak będę spać. Tak robiłam też w poprzedniej ciąży.Dziewczyny, a czy któraś z Was, która do tej pory spala na brzuchu dalej śpi na brzuchu czy już nie ?
Dzięki, w takim razie od czasu do czasu też sobie pozwolęHej. Inaczej nie zasnę jak właśnie na brzuchu. I póki wczesna ciąża tak będę spać. Tak robiłam też w poprzedniej ciąży.
mnie boli i to dość czesto, ale poprzednio tez tak miałam :/Dziewczyny, czy Was też bolało/boli na początku podbrzusze? Już sie nakręcam ...
Zasypiam tak codziennie. Potem się przerzucę na lewy bokDzięki, w takim razie od czasu do czasu też sobie pozwolę
Ja śpię na brzuchu dopóki wygodnie [emoji6] później już tak nie pośpimy [emoji6]Dziewczyny, a czy któraś z Was, która do tej pory spala na brzuchu dalej śpi na brzuchu czy już nie ?
Wtedy byłam przekonana że to koniec jak tam strzępy leciały. Jednak serduszko biło ładnie i wszystko ok było z ciążą. Synek się zdrowy urodził tydzień po terminie. No zobaczymy co teraz będzie. Nadal krwawie A wzięłam dwie tabletki Duphastonu. Może potrzeba czasu by zadziałał.