WitamyWitajcie. I ja się dołączam
reklama
Oj tak super książka i potem "pierwszy rok dziecka" dostałam obie i przy pierwszym dziecku na okrągło wertowałamGratulacje! ❤ Napisz później jak po wizycie ☺ Ja polecam książkę "W oczekiwaniu na dziecko" Heidi Murkoff. Jest wszystko dokładnie wyjaśnione.
U Ciebie na pewno ją w środę miałam 865 w piątek była wizyta i był pęcherzyk prawie 5mm i było widać zalążek ciałka żółtego że coś nie tworzy [emoji4] tylko u mnie ciąża młodsza o ponad tydzień ale wszystko się zgadza bo ja mam długie cykle. Według om 5+6 według usg 4+2 ale owulacje miałam 27 czerwca dopiero
moja beta z soboty 1231 być może będzie już coś widać [emoji2]
Monia83.37
Fanka BB :)
Witam
U mnie wszystko się przestawiło, ostatnia misiączka 20 maj, testy cały negatywne, dopiero 18 lipca pozytywny. Do zapłonienia chyba doszło 1lipca. Jestem po trzech cc i strasznie się boję
U mnie wszystko się przestawiło, ostatnia misiączka 20 maj, testy cały negatywne, dopiero 18 lipca pozytywny. Do zapłonienia chyba doszło 1lipca. Jestem po trzech cc i strasznie się boję
A kiedy miałaś ostatnia CC, co lekarze mówią? Zawsze takie długie cykle masz?
Witam
Marvelka89
Hej witaj i gratulacje uwierz że każda sie boi. Mnie przerażają te mdłości, czy mimo wszystko donoszę ciaze, czy dam rade ogarnąć ciaze i dwójke dzieci, a pozniej trojke dzieci. Kazda ma obawy i zadna noe wie tak naprawde czy podoła ale trzeba byc dobrej myśliWitam
Monia83.37
Ostatnie cc 2013, jeszcze nie byłam u lekarza. Cykle miałam 36-40A kiedy miałaś ostatnia CC, co lekarze mówią? Zawsze takie długie cykle masz?
Asiorekk89
Moja droga na nic więcej nie liczę , nigdzie nie napisałam , ze jestem pewna uwidocznienia na usg czegokolwiekPrzy mojej becie 7819 byl widoczny tylko pecherzyk
Asiorekk89
A idę do lekarza aby zobaczył czy wszystko jest ok , nie jestem nastawiona kompletnie na nic aby nie czuć rozczarowania .Moja droga na nic więcej nie liczę , nigdzie nie napisałam , ze jestem pewna uwidocznienia na usg czegokolwiek
reklama