reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

O raju - jak was czytam to zastanawiam sie co ze mna jest nie tak . 5 tydz w teorii ( bo dalej smieszne te liczenie od ostatniej OM :) ) bezobjawowo . Dzis poszlam na bete . Zaraz zobacze wyniki . 6.07 bylo 1080. Jestem ciekawa ile wyniesie po tych paru dniach . Mam wiyte w Pon.... Nie za wczesnie ? Do tego lekarza ciezko sie dostac

reklama
U mnie dzisiaj plamienie 😔. A już myślałam że mnie ominą problemy. Mam nadżerkę i liczę że to z niej po przytulankach.

Lekarza mam dopiero 22 ale nie przyspieszę wizyty, jak ma być dobrze to będzie.
Te faceci nie rozumieją że człowiek plami to żeby przeczekać te kilka dni do wizyty. Mój to aż fochuje muszę jakoś go inaczej pocieszac dobrze ze te usta mamy sprawne🤣🤣
@Kamy_czek badz dobrej myśli wiem że to trudne! Tak jak mówisz może od tej nadzerki ja to mogę się obawiać bo po stosunku i na drugi dzień po pieszczotach małe plamienie na razie cisza i mojego trzymam zdała od muszelki🤣
Trzymam kciuki i daj znac❤

Te faceci nie rozumieją że człowiek plami to żeby przeczekać te kilka dni do wizyty. Mój to aż fochuje muszę jakoś go inaczej pocieszac dobrze ze te usta mamy sprawne🤣🤣
@Kamy_czek badz dobrej myśli wiem że to trudne! Tak jak mówisz może od tej nadzerki ja to mogę się obawiać bo po stosunku i na drugi dzień po pieszczotach małe plamienie na razie cisza i mojego trzymam zdała od muszelki🤣
Trzymam kciuki i daj znac❤
Hahaha święta prawda 😜😅😅😅

Hej, czy też macie tak, że jak chwile poleżycie na plecach, to zaczyna Was boleć brzuch jak na @ ? Są dni, że boli samoistnie jak na @ właśnie, a bywa też tak, że jest ok, ale jak się położę na plecach to po 5min zaczyna boleć. Od razu zmieniam pozycję oczywiście. 6tydzien.

Hej, czy też macie tak, że jak chwile poleżycie na plecach, to zaczyna Was boleć brzuch jak na @ ? Są dni, że boli samoistnie jak na @ właśnie, a bywa też tak, że jest ok, ale jak się położę na plecach to po 5min zaczyna boleć. Od razu zmieniam pozycję oczywiście. 6tydzien.
Ogólnie pobolewa jak na okres czasami. Ale w sumie nie zauważyłam w jakiej pozycji bardziej 🤔

reklama
Ogólnie pobolewa jak na okres czasami. Ale w sumie nie zauważyłam w jakiej pozycji bardziej 🤔
A ja mam ból jajnika, coś jakby ból owulacyjny. Tylko jak się określa, który to jajnik? Jak ja patrzę to po mojej lewej stronie. To lewy czy prawy? 🙈 No i ja mam codziennie ból głowy😐 ale bez mdłości.. Na początku przez kilka dni, miałam tak że jak się kładłam spać to mnie mdlilo, ale samo przechodziło i zasypiałam. Teraz już tak nie mam. 6tc5d

Do góry