O raju - jak was czytam to zastanawiam sie co ze mna jest nie tak . 5 tydz w teorii ( bo dalej smieszne te liczenie od ostatniej OM ) bezobjawowo . Dzis poszlam na bete . Zaraz zobacze wyniki . 6.07 bylo 1080. Jestem ciekawa ile wyniesie po tych paru dniach . Mam wiyte w Pon.... Nie za wczesnie ? Do tego lekarza ciezko sie dostac
reklama
Luna123456
Zaangażowana w BB
A to jaką miałaś betę ?Niektóre dziewczyny krwawią w ciąży i mimo to jest ok może jakiś krwiak się zrobił.Chyba już po wszystkim, pojawiła się żywa krew. A tak cieszyłam się z tej wysokiej bety.
Będę się z Wami zegnać, w tygodniu potwierdzę u lekarza .
Kamy_czek
Fanka BB :)
A to jaką miałaś betę ?Niektóre dziewczyny krwawią w ciąży i mimo to jest ok może jakiś krwiak się zrobił.
W środę miałam betę 51, bardzo wczesna ciąża. Ale brzuch mnie boli jak na @ i czuję że już po. Oczywiście pójdę do lekarza wcześniej.
K
Katijah
Gość
Nie myśl negatywnie...W środę miałam betę 51, bardzo wczesna ciąża. Ale brzuch mnie boli jak na @ i czuję że już po. Oczywiście pójdę do lekarza wcześniej.
Kciuki trzymam
krasulkaa
Te faceci nie rozumieją że człowiek plami to żeby przeczekać te kilka dni do wizyty. Mój to aż fochuje muszę jakoś go inaczej pocieszac dobrze ze te usta mamy sprawneU mnie dzisiaj plamienie . A już myślałam że mnie ominą problemy. Mam nadżerkę i liczę że to z niej po przytulankach.
Lekarza mam dopiero 22 ale nie przyspieszę wizyty, jak ma być dobrze to będzie.
@Kamy_czek badz dobrej myśli wiem że to trudne! Tak jak mówisz może od tej nadzerki ja to mogę się obawiać bo po stosunku i na drugi dzień po pieszczotach małe plamienie na razie cisza i mojego trzymam zdała od muszelki
Trzymam kciuki i daj znac❤
Marvelka89
Hahaha święta prawdaTe faceci nie rozumieją że człowiek plami to żeby przeczekać te kilka dni do wizyty. Mój to aż fochuje muszę jakoś go inaczej pocieszac dobrze ze te usta mamy sprawne
@Kamy_czek badz dobrej myśli wiem że to trudne! Tak jak mówisz może od tej nadzerki ja to mogę się obawiać bo po stosunku i na drugi dzień po pieszczotach małe plamienie na razie cisza i mojego trzymam zdała od muszelki
Trzymam kciuki i daj znac❤
Kamy_czek
Czekamy na wieści od Ciebie, przykro mi bardzo.
Ja na razie nie współżyje z moim, jutro mam wizytę.
Mi się wydaje że u nas to akurat przypadek że po zaczęłam plamić.
Dam znać po wizycie.
Hej, czy też macie tak, że jak chwile poleżycie na plecach, to zaczyna Was boleć brzuch jak na @ ? Są dni, że boli samoistnie jak na @ właśnie, a bywa też tak, że jest ok, ale jak się położę na plecach to po 5min zaczyna boleć. Od razu zmieniam pozycję oczywiście. 6tydzien.
Marvelka89
Ogólnie pobolewa jak na okres czasami. Ale w sumie nie zauważyłam w jakiej pozycji bardziejHej, czy też macie tak, że jak chwile poleżycie na plecach, to zaczyna Was boleć brzuch jak na @ ? Są dni, że boli samoistnie jak na @ właśnie, a bywa też tak, że jest ok, ale jak się położę na plecach to po 5min zaczyna boleć. Od razu zmieniam pozycję oczywiście. 6tydzien.
reklama
inka9012
Zaciekawiona BB
A ja mam ból jajnika, coś jakby ból owulacyjny. Tylko jak się określa, który to jajnik? Jak ja patrzę to po mojej lewej stronie. To lewy czy prawy? No i ja mam codziennie ból głowy ale bez mdłości.. Na początku przez kilka dni, miałam tak że jak się kładłam spać to mnie mdlilo, ale samo przechodziło i zasypiałam. Teraz już tak nie mam. 6tc5dOgólnie pobolewa jak na okres czasami. Ale w sumie nie zauważyłam w jakiej pozycji bardziej