Tak w normie GratulujęDwa dni temu beta 9 , teraz tyle ... jest przyrost ? Co myślicie ?
reklama
Asiorekk89
Fanka BB :)
Ależ się cieszę
GratulacjeAleż się cieszę ❤❤❤❤
Marlenaa94
Początkująca w BB
Hej, jestem tutaj nowa. Staramy sie o dziecko jednak za często testów nie robię bo już chyba straciłam nadzieje. Dziś zrobilam test, ale nie wiem czy jest felerny czy mam zwidy i wmowilam sobie, ze jest tam jakiś cień.. Jestem 5 dni przed @. Będę wdzięczna za odpowiedz
Załączniki
Luna123456
Zaangażowana w BB
Beta raczej ok nawet za duża jak na normy podane tylko że martwi mnie ten brak pęcherzyka.Przyrosty sprawdzałam już trzy razy i są ok.Kochana
Mi lekarz powiedzial ze bety 1000 cos by widzial na ten tc faktycznie ze trochę mała. Ale kochana nie łam się, różne cuda juz czytalam w twojej sytuacji jednak w ppniedzialek bym radzila powtorzyc bete. Bedziesz miala czarno na bialym. Bo to nie wynik sie liczy tylko przyrost. Trzymam kciuki i daj znac koniecznie
Ja delikatny cień widzę. Ale jeśli jesteś 5 dni przed to poczekaj do planowanego terminu. My też się staramy 16.06 mialam ostatnia @. I we wtorek mam planowaną, czekam z testem do poniedziałkuHej, jestem tutaj nowa. Staramy sie o dziecko jednak za często testów nie robię bo już chyba straciłam nadzieje. Dziś zrobilam test, ale nie wiem czy jest felerny czy mam zwidy i wmowilam sobie, ze jest tam jakiś cień.. Jestem 5 dni przed @. Będę wdzięczna za odpowiedz
Marlenaa94
Początkująca w BB
Taa niepewność Ogólnie jest delikatnie mocniejszy ten "cień" na zdjęciu dużo słabiej widac.. Warto kogoś zapytać. Poczekam do planowanej @. I trzymam za Was kciuki mocno ! I za siebieJa delikatny cień widzę. Ale jeśli jesteś 5 dni przed to poczekaj do planowanego terminu. My też się staramy 16.06 mialam ostatnia @. I we wtorek mam planowaną, czekam z testem do poniedziałku
netka.
Fanka BB :)
Hej, zrobiłam betę i się zmartwiłam przyrost 40,02%. 03.07 miałam 15218 progestrron 38,1, a dziś beta 49626,0 a progesteron 45,35. Chyba muszę do lekarza sprawdzić
U mnie podobnie.
9 lipiec - 38970, 11 lipiec - 56735
Przyrost 46,8%
Z tego co wiem to przy takich wartościach bety się już nie sprawdza bo ona dużo wolniej przyrasta
A to przy większych wartościach? A nie po 8 tc czy 10 tc?
Ostatnia edycja:
Nie masz zwid, wczesna ciaza, witamy wśród marcowejHej, jestem tutaj nowa. Staramy sie o dziecko jednak za często testów nie robię bo już chyba straciłam nadzieje. Dziś zrobilam test, ale nie wiem czy jest felerny czy mam zwidy i wmowilam sobie, ze jest tam jakiś cień.. Jestem 5 dni przed @. Będę wdzięczna za odpowiedz
reklama
Mam tak samo, w 2 pierwszych ciążach nawet do głowy mi nie przyszło że mogłabym stracić. 3 ciąża nieplanowana i w kiepskim czasie bo kryzys małżeński i pewnie przez ten stres poroniłam. Teraz mam nadzieję że będzie dobrze. Biorę duphaston i narazie będę brała. Wolę brać niż stracić.U mnie podobnie.
9 lipiec - 38970, 11 lipiec - 56735
Przyrost 46,8%
Oczywiście też się zamartwiam, aż mnie ząłądek rozbolał. A chciałam się uspokoić po pustym pęcherzyku... I podbarwionym śluzie na brązowo. Stara i głupia. Teraz mam ból głowy.
Najwyżej wbije we wtorek do lekarza jak plamienia wrócą, planowana wizyta za 10 dni.
A to przy większych wartościach? A nie po 8 tc czy 10 tc?
Fakt w pierwszej ciąży żyłam w błogiej nieświadomości wielu spraw. 17 lat temu.
Nawet for za bardzo wtedy nie było.