reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
czyli pewnie 4 tydzien? skoro jestes po poronieniach, to bym chyba poszła do lekarza jak najszybciej na Twoim miejscu. Może progesteron by się przydał i heparyna? Badałaś się po poronieniach?

Właśnie chciałabym go zobaczyć jak słyszy bicie serduszka, ale nawet jak zaproponowałam mu żeby poszedł że mną na usg 3/4D gdzie miał w trójwymiarze wszystko to nie poszedł wtedy dziecko jest już duże wszystko widoczne. Dla niego zaczęło dziecko istnieć jak się urodzilo 😜

Kochana, najważniejsze że jest super ojcem. Pomyśl ilu mężczyzn nie potrafi się odnaleźć w tej roli. A to że do końca może sam nie wie, jak podejść do tematu ciąży... Cóż, na pewno jest to przykre dla Ciebie, ale być może on potrzebuje czasu, żeby sobie poukładać w głowie wszystko😊

Dziewczyny które bierzecie heparyne to z jakich powodów? Bo ja powinnam brać acard tak mi mówiła Pani ginekolog. A jak się kiedyś konsultowałam z innym ginekologiem to mówił i o zastrzykach i o tabletach czyli jedno i drugie. Ale ja to dlatego że miałam zespół HELLP, a on objawia się małą ilością płytek krwi.

U mnie od dwóch dni wymioty troszkę ucichły fakt mam mdłości ale chociaż nie wymiotuje 😁 czekam cierpliwie do jutra aż do 18 do wizyty po ciężkiej ciąży z synem trochę się martwię czy wszystko jest wporzadku no strach jest o serducho moje które jest pod baczną kontrola.

reklama
Do góry