reklama
Asiorekk89
Fanka BB :)
Gdzieś 1.5 tygodnia od stosunku minęło .tak, oznacza ciąze, ale bardzo niski wynik. Który masz tydzień? Najlepiej zrób za 2 dni, sprawdz przyrost itp.
Asiorekk89
2 tygodnie od stosunku *Gdzieś 1.5 tygodnia od stosunku minęło .
K
Katijah
Gość
Ja się boję myć, poczekam te 5 dniAle mam dziś werwe, pomyłam okna zostało mi ostatnie. Teraz czas na przerwę żeby się nie przemęczać. Ale zgaga mnie nie opuszcza
Justyśka89
Początkująca w BB
Właśnie chciałabym go zobaczyć jak słyszy bicie serduszka, ale nawet jak zaproponowałam mu żeby poszedł że mną na usg 3/4D gdzie miał w trójwymiarze wszystko to nie poszedł wtedy dziecko jest już duże wszystko widoczne. Dla niego zaczęło dziecko istnieć jak się urodzilo
Kochana, najważniejsze że jest super ojcem. Pomyśl ilu mężczyzn nie potrafi się odnaleźć w tej roli. A to że do końca może sam nie wie, jak podejść do tematu ciąży... Cóż, na pewno jest to przykre dla Ciebie, ale być może on potrzebuje czasu, żeby sobie poukładać w głowie wszystko
K
Katijah
Gość
Troszkę niska....2 tygodnie od stosunku *
Dziewczyny które bierzecie heparyne to z jakich powodów? Bo ja powinnam brać acard tak mi mówiła Pani ginekolog. A jak się kiedyś konsultowałam z innym ginekologiem to mówił i o zastrzykach i o tabletach czyli jedno i drugie. Ale ja to dlatego że miałam zespół HELLP, a on objawia się małą ilością płytek krwi.
U mnie od dwóch dni wymioty troszkę ucichły fakt mam mdłości ale chociaż nie wymiotuje czekam cierpliwie do jutra aż do 18 do wizyty po ciężkiej ciąży z synem trochę się martwię czy wszystko jest wporzadku no strach jest o serducho moje które jest pod baczną kontrola.
reklama
McPearl
Byłam na wizycie na NFZ, nie chce być inaczej, wczesna ciąża. 3-4 tydzień. Coś mi się wydaje że owulacja mi się przesunęła i jest bobo. Rozmawiałam z p. dyrektor i może jakoś to będzie. Ona kazała się cieszyć. Normalnie podeszła do tego 100x lepiej niż ja.