My mamy pchacz ale póki co to mały bawi się tylko tym co tam jest z przodu- pianinkiem i ruchomymi kuleczkamiMy kupiliśmy pod choinkę ale czytałam że może być ale dopiero jak dziecko samo zaczyna chodzic przy meblach to wtedy można używać i my tak zrobimy
reklama
Mary2094
Fanka BB :)
My na mikołajki wybraliśmy z babcia czapę i szalik, i już nosi bo było to dość pilne. Ale ceny takich zestawów zabójcze.Nasze babcie też podpytywały, więc jednej powiedziałam, że Mój lubi książeczki, a teraz ma faze na takie z ruszającymi się elementami, a już w ogóle mistrzostwo świata jak są klapki do otwierania. Drugiej powiedziałam, że potrzebuje czapki zimowej dwuwarstwowej, ale kolor, krój to już według gustu babci
Patii26
Nela u teściów bawi się tymi gumowymi klockami z Clementoni, super sąTe klocki z Clementoni mam i mały uwielbia Garnuszek na klocuszek też extra ale już mu się znudził. Ogólnie stwierdzam, że za dużo zabawek to też źle i nieraz chowam mu część i potem zamieniam bo szybko się młodzież nudzi.....
To prawda, ja też Neli chowam połowę zabawek, takich małych i z czasem zamieniam, bo jak ma wszystkie to szybko się nudzi nimi.
musisz mieć grubszy bo te są 10 cm albo masz niższe łóżeczko na wysokość. zobacz może jeszcze da się je obniżyć?Dziękuję No my mamy podobny właśnie do tego pierwszego z tym że jest właśnie mega gruby bo gdzieś ma 10cm jak nie lepiej grubości. A takie 6 by wystarczyło.
Ps tak na marginesie jak szukałam do małego pokoju to właśnie chciałam najniższy ale facet w sklepie powiedział że poniżej to nie opłaca się kupować bo nie spełniają swojej funkcji
U nas to samo a spróbuj wystawić język i tak jakby zlizać coś z dźwiękiem po kilku razach gwarantuje ubaw po pachyU nas tak samo, jak mówię że jej stopy śmierdzą to się bardzo śmieje przy tym albo jak się jej zrobi "buu" by wystraszyć to ona się śmieje jak nie wiem co
L
LipcowaLi
Gość
Będzie na potem, o ile masz miejsceJa myślę o jakichś fajnych książeczkach interaktywnych bo mój uwielbia. Ale babcia też pyta co ona ma kupić i nie bardzo wiem. Chciała kupić taki stoliczek edukacyjny gdzie tam wszystko gada i śpiewa ale myślę, że to za wcześnie trochę
U nad powstało już cmentarzysko zabawek w szufladzie raz na jakiś czas do niej podejdzie ale bawi się tylko szuflada wgl tymi zabawkami nie jest zainteresowany to takie 0-6 ms więc chyba dlategoNela u teściów bawi się tymi gumowymi klockami z Clementoni, super są
To prawda, ja też Neli chowam połowę zabawek, takich małych i z czasem zamieniam, bo jak ma wszystkie to szybko się nudzi nimi.
Mary2094
Nie można niestety bo pod spodem jest skrzyniamusisz mieć grubszy bo te są 10 cm albo masz niższe łóżeczko na wysokość. zobacz może jeszcze da się je obniżyć?
Ps tak na marginesie jak szukałam do małego pokoju to właśnie chciałam najniższy ale facet w sklepie powiedział że poniżej to nie opłaca się kupować bo nie spełniają swojej funkcji
L
LipcowaLi
Gość
Bo Staś już ma wyższy poziom dojrzałości niemowlęcejU nad powstało już cmentarzysko zabawek w szufladzie raz na jakiś czas do niej podejdzie ale bawi się tylko szuflada wgl tymi zabawkami nie jest zainteresowany to takie 0-6 ms więc chyba dlatego
reklama
MamM
O tak, nudzi się prędziutko.Te klocki z Clementoni mam i mały uwielbia Garnuszek na klocuszek też extra ale już mu się znudził. Ogólnie stwierdzam, że za dużo zabawek to też źle i nieraz chowam mu część i potem zamieniam bo szybko się młodzież nudzi.....
W prezentach to paczka najważniejszą, rozpakowywanie, rozgryzanie, rozszarpywanie papieru...
A samo wnętrze- może się pobawię, może nie