reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Nasze babcie też podpytywały, więc jednej powiedziałam, że Mój lubi książeczki, a teraz ma faze na takie z ruszającymi się elementami, a już w ogóle mistrzostwo świata jak są klapki do otwierania. Drugiej powiedziałam, że potrzebuje czapki zimowej dwuwarstwowej, ale kolor, krój to już według gustu babci 😁
My na mikołajki wybraliśmy z babcia czapę i szalik, i już nosi bo było to dość pilne. Ale ceny takich zestawów zabójcze.

Te klocki z Clementoni mam i mały uwielbia 😁 Garnuszek na klocuszek też extra ale już mu się znudził. Ogólnie stwierdzam, że za dużo zabawek to też źle i nieraz chowam mu część i potem zamieniam bo szybko się młodzież nudzi.....
Nela u teściów bawi się tymi gumowymi klockami z Clementoni, super są 😀
To prawda, ja też Neli chowam połowę zabawek, takich małych i z czasem zamieniam, bo jak ma wszystkie to szybko się nudzi nimi.

Dziękuję 😍 No my mamy podobny właśnie do tego pierwszego z tym że jest właśnie mega gruby bo gdzieś ma 10cm jak nie lepiej grubości. A takie 6 by wystarczyło.
musisz mieć grubszy bo te są 10 cm albo masz niższe łóżeczko na wysokość. zobacz może jeszcze da się je obniżyć?

Ps tak na marginesie jak szukałam do małego pokoju to właśnie chciałam najniższy ale facet w sklepie powiedział że poniżej to nie opłaca się kupować bo nie spełniają swojej funkcji 😜

Nela u teściów bawi się tymi gumowymi klockami z Clementoni, super są 😀
To prawda, ja też Neli chowam połowę zabawek, takich małych i z czasem zamieniam, bo jak ma wszystkie to szybko się nudzi nimi.
U nad powstało już cmentarzysko zabawek w szufladzie raz na jakiś czas do niej podejdzie ale bawi się tylko szuflada wgl tymi zabawkami nie jest zainteresowany to takie 0-6 ms więc chyba dlatego 😂

musisz mieć grubszy bo te są 10 cm albo masz niższe łóżeczko na wysokość. zobacz może jeszcze da się je obniżyć?

Ps tak na marginesie jak szukałam do małego pokoju to właśnie chciałam najniższy ale facet w sklepie powiedział że poniżej to nie opłaca się kupować bo nie spełniają swojej funkcji 😜
Nie można niestety bo pod spodem jest skrzynia🤷‍♀️

reklama
Te klocki z Clementoni mam i mały uwielbia 😁 Garnuszek na klocuszek też extra ale już mu się znudził. Ogólnie stwierdzam, że za dużo zabawek to też źle i nieraz chowam mu część i potem zamieniam bo szybko się młodzież nudzi.....
O tak, nudzi się prędziutko.
W prezentach to paczka najważniejszą, rozpakowywanie, rozgryzanie, rozszarpywanie papieru...
A samo wnętrze- może się pobawię, może nie 😅

Do góry