reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

Właśnie, do dziewczyn co mają psiaki...
Jak tam reakcje??
U nas super, pies jest pierwszy przy małej jak zapłacze 👍 najchętniej liże jej stopki a ona go kopie, po kilku mocniejszych kopniaczkach jest bardzo zdziwiony 🙈
Załączam dowód :

Moja wącha małą i próbuje ją lizać, zazwyczaj rączki jej poliże i zaraz trzeba wycierać. No ale jak młoda robi kupę pies ucieka bo się boi tego dźwięku i się trzęsie 😂

reklama
dla mnie masakra syrop glukozowy w składzie i lecytyna sojowa a poza tym jak jest problem z laktoza to tam jest laktoza
Właśnie wróciłam z zakupów i kupiłam tą starszą wersje. Udało się jeszcze znaleźć ale wszytskie apteki objechałam. Nie wiem czym się różni ale ta nowsza wersja to wyłącznie laktoza i teraz mamy armagedon i płacz pręży się zasypia na chwile i znowu płacz i tak od 3 dni a od 5 mamy nowe mleko.

Moja, też gada❤️to jest super uczucie, największy skarb😍
Moja tak samo mega dużo się uśmiecha i gada i kocham to uczucie gdy rano tylko wstanie i jeszcze jest lekko zaspana to wędruje wzrokiem na mnie i gdy tylko coś do niej powiem to od razu zaczyna się tak mocno uśmiechać od ucha do ucha ❤️ No cudowne 🥰

c
To tylko ja biorę z łóżeczka do karmienia i odkładam 😂😂 Tutaj wszystkie biorą maleństwa do łóżka. Ale ja nie ryzykuje, lunatykuje ogółem i raz już mi się śniło że dziecko mam w łóżku a to był pies i bym psa zaniosła do łóżeczka. Pies wystraszony był a mąż się ze mnie nabijał później cały dzień.

Haha fajnie by to wyglądało pies w łóżeczku a mała w łóżku 😂
My też się odkładamy do łóżeczka zarówno wieczorem jak i w nocy, od razu po jedzeniu tylko nad ranem razem spimy bo jak bym go nie wzięła to o 6 albo 7 musiałabym juz wstac😉😅

Ostatnia edycja:
Właśnie, do dziewczyn co mają psiaki... Jak tam reakcje?? U nas super, pies jest pierwszy przy małej jak zapłacze 👍 najchętniej liże jej stopki a ona go kopie, po kilku mocniejszych kopniaczkach jest bardzo zdziwiony 🙈 Załączam dowód :
Właśnie, do dziewczyn co mają psiaki...
Jak tam reakcje??
U nas super, pies jest pierwszy przy małej jak zapłacze 👍 najchętniej liże jej stopki a ona go kopie, po kilku mocniejszych kopniaczkach jest bardzo zdziwiony 🙈
Załączam dowód :
Ale słodko wyglądają 😍nasze psy na podwórku, dwa owczarki i jeden kundelek to jak idziemy na spacer a ich nie zabiorę to tak szczekają, że mam wrażenie, że ogłuszą mi dziecko🙈aaa i jeden z owczarków zawsze siada przed wozkiem żeby go pogłaskać😅ale to taki nasz pierwszy synus😂

Ostatnia edycja:
To tylko ja biorę z łóżeczka do karmienia i odkładam 😂😂 Tutaj wszystkie biorą maleństwa do łóżka. Ale ja nie ryzykuje, lunatykuje ogółem i raz już mi się śniło że dziecko mam w łóżku a to był pies i bym psa zaniosła do łóżeczka. Pies wystraszony był a mąż się ze mnie nabijał później cały dzień.
Ahahaha, to mi poprawiłaś humor 🤣🤣🤣

No jak my mamy teraz łóżeczko obok łóżka to też ją biorę na karmienie i odkładam, no chyba, że zaśnie jak susel a nie się budzi ciągle przy odkladaniu to wtedy ją już zostawiam obok siebie a my z moim się ciśniemy 😅

Właśnie wróciłam z zakupów i kupiłam tą starszą wersje. Udało się jeszcze znaleźć ale wszytskie apteki objechałam. Nie wiem czym się różni ale ta nowsza wersja to wyłącznie laktoza i teraz mamy armagedon i płacz pręży się zasypia na chwile i znowu płacz i tak od 3 dni a od 5 mamy nowe mleko.
biedactwo!😕A jakie w końcu wzięłaś? zobacz czy w składzie nie ma maltodekstryny ona powoduje bóle brzuszka. mleko żeby cokolwiek powiedzieć musisz dawać min tydz.
nie chce doradzać bo każde dziecko jest inne i zależy co lekarz powie ale naprawdę ja na holle a2 1 nie mam takich problemów. żałuję tylko że tak późno bo na początku się męczyliśmy 😬 ale lekarz mnie ostrzegał nie wolno zmieniać tak często szalona pani jest a dawal same g...nutramigen, pepti, profutura, combiotik, nan i to wszystko w 1.5 ms 😱 a teraz już ponad 1.5 ms jest na holle i nie narzekamy. no wiadomo już dwa razy rota miał to też nie fajnie ale wiem chociaż że nie od mleka🤪

reklama
Ale czaderskie 😍 Też bym tak zrobiła ale niestety łóżko za małe 😞 A u nas by to się mega sprawdziło 😍 no ale znów minus taki, że śpi się osobno z partnerem...
masz problem kup większe 😂
oj daj spokój na spaliście się tyle razem i jeszcze się na śpicie a z maleństwem to ile max jeszcze ze 2 ms😜 a nawet jak rok to co to jest. nie obejrzysz się a już będzie mieć swojego partnera😂

Do góry