reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Pytanie do @karoo-kp, jak wyglądało u Ciebie szczepienie na Covid i czy normalnie karmiłaś piersią? Bo zapisałam się na szczepienie Moderną i chyba nie ma przeciwwskazań abym dalej karmiła.
Hej dziewczyny, nie odzywałam się długo, miałam wypadek tz. Mój pies pogryzł się z innym, byłam na, spacerze z małą w wózku i moja suczka Jack Russell terier i była bez smyczy niestety, na chwilę ja puściłam i pech że spotkałyśmy psa z, którym się nie cierpi.
Z 3 razy większy od mojej (która waży 6,8kg) .tam ta suka chwyciła moja za szyję a ja nie patrząc na nic chwyciłam za paszcze tam tej i otworzyłam ja żeby puściła moja.
Masakra, mam zerwane ścięgno kciuka prawej ręki.
Mojej suczce nic się nie stało z ran krwawych tylko w środku obolała na szyi,nie wiem jakby się skończyło jakby tak nie zrobiła.
Ja mam kciuka szytego w środku sciagno, i usztywnionego,a szkoda gadać ale dobrze ze nie skończyło się to gorzej.
To było 10dniu temu już, bralam tydzień amokcycyline a karmie😩oprócz tego szczepionka na tężec.
Dziewczyny mam pytanie szczepicie się karmiac ba Covid?.
Bo ma termin 24.05 (Pfizera) i karmie nie już nie wiem?

Hej dziewczyny, nie odzywałam się długo, miałam wypadek tz. Mój pies pogryzł się z innym, byłam na, spacerze z małą w wózku i moja suczka Jack Russell terier i była bez smyczy niestety, na chwilę ja puściłam i pech że spotkałyśmy psa z, którym się nie cierpi.
Z 3 razy większy od mojej (która waży 6,8kg) .tam ta suka chwyciła moja za szyję a ja nie patrząc na nic chwyciłam za paszcze tam tej i otworzyłam ja żeby puściła moja.
Mojej suczce nic się nie stało z ran krwawych tylko w środku obolała na szyi,nie wiem jakby się skończyło jakby tak nie zrobiła.
Ja mam kciuka szytego w środku sciagno, i usztywnionego,a szkoda gadać ale dobrze ze nie skończyło się to gorzej.
To było 10dniu temu już, bralam tydzień amokcycyline a karmie😩oprócz tego szczepionka na tężec.
O kurczę, to miałaś przejścia z sunią! Mam nadzieję, że niedługo zapomnisz o tym kciuku, bo wszystko się zagoi.

Ja się szczepiłam Moderną, jestem po ponad 3 tygodnie, 27go maja druga dawka. Nie ma przeciwwskazań co do szczepienia przy karmieniu piersią. Wklejam Ci linki, miałam je zapisane w telefonie jak szłam na swoje szczepienie.

reklama

Matko jedyna. Rozumiem Cie doskonale bo sama bym swoją psinę ratowała bo jednak zwierzę jak członek rodziny i znam temat bo mamy tutaj na osiedlu rudą która rzuca się na wszystkich - na zwierzęta i ludzi, ale właścicielce Ciężko wytłumaczyć do czego smycz służy aż raz mój mąż się wściekł jak pies podbiegł do naszej to kopa zasądził. Palec się zagoi i będzie dobrze, tylko się cieszyć ze psina jest nadal na tym świecie. U nas były cyrki ostatnio ze musieliśmy naszą pilnie wysterylizować bo zaczęło się ropomacicze i miała powiększoną wątrobę. Po usunięciu macicy sobie ubzdurała że ma ciążę urojoną i tak kontrolę u Wenta przeciągnęły się nam do 2 tygodni. A mieliśmy ją tylko oddać na czyszczenie kamienia z zębów a tu wyszły takie kwiatki.

Do góry