to zawsze dylemat mamy ale nie daj po sobie poznać niech sobie radzi!Ja to panikuje bo w piątek jadę do ginekologa na kontrole a porem po zakupy i to sama bez małej nie wiem jak sobie mąż poradzi z reguły na godzinę wychodziłam, a teraz to ze 3 będzie jak nic
reklama
Niedługo mama
Fanka BB :)
Jak chce więcej to ja bym dała może będzie pić rzadziej a i tak wyjdzie ta sama porcja.Ja to panikuje bo w piątek jadę do ginekologa na kontrole a porem po zakupy i to sama bez małej nie wiem jak sobie mąż poradzi z reguły na godzinę wychodziłam, a teraz to ze 3 będzie jak nic
Kochana to ja się tak w piątek stresowałam bo jechałam tez do ginekologa i tez ze 3 h mnie nie było, doskonale sobie poradzili beze mnie spali razem w łóżku ani razu do mnie nie dzwonił ale ja też konsekwentnie też nie dzwoniłam. także na spokojnie
Uff już martwiłam się że za dużo daje i liczę te godziny żeby nie jadła za często. Bo myślałam ze skoro na opakowaniu jest 6x120 to mogę dać jej tylko 720 a ona chce 8 a nawet 9 razy dziennie jeść to wychodzi więcejzawsze można to jest zawsze min każde dziecko jest inne jedno potrzebuje mniej drugie więcej
ja mam tak że się 8/100 ml ale rano i po spacerze 120 a nawet 140 ml no głodny to co
Narazie średnio co 2,5 -3 godziny wiec 8-9 porcji wychodzi to trochę więcej niż na opakowaniuJak chce więcej to ja bym dała może będzie pić rzadziej a i tak wyjdzie ta sama porcja.
Kochana to ja się tak w piątek stresowałam bo jechałam tez do ginekologa i tez ze 3 h mnie nie było, doskonale sobie poradzili beze mnie spali razem w łóżku ani razu do mnie nie dzwonił ale ja też konsekwentnie też nie dzwoniłam. także na spokojnie
Mi pediatra kazał podawać espumisan, biogaia i delicol. Jak ma czkawkę to daje małej wodę bo ile można mleka. Skoro takie są zalecenia to uważam że pediatra zna się na rzeczy i podajeDziewczyny jak tak czytam co podajecie maluszkom to boję się co może i mnie spotkać... Jeszcze nie podałam swojej córci żadnego 'lekarstwa' oprócz kropelek z Wit K i raz kilka lyczkow koperku...
Patii26
Fanka BB :)
Ja mojej też jeszcze nic nie podawałam. Jedynie codziennie wit. DDziewczyny jak tak czytam co podajecie maluszkom to boję się co może i mnie spotkać... Jeszcze nie podałam swojej córci żadnego 'lekarstwa' oprócz kropelek z Wit K i raz kilka lyczkow koperku...
reklama
karoo-kp
Mama Jagodzianki
Ja daję tylko wit. D i Espumisan teraz, ale widzę różnicę jak nie podam. Teraz pruta spokojnie i śpi lepiej. Tfu tfu tfu dzisiaj była druga noc z rzędu gdzie spała 6 godzin bez przerwy. Aż się zastanawiam, czy się cieszyć, czy powinnam ją budzićJa mojej też jeszcze nic nie podawałam. Jedynie codziennie wit. D