Werka0913
Zaciekawiona BB
Tak i to bardzo jest ruchliwa Teraz przez 2 dni jakby jej temperament trochę zmalał ale nadal się ruszaA mala sie ruszała przy tych skoskach?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak i to bardzo jest ruchliwa Teraz przez 2 dni jakby jej temperament trochę zmalał ale nadal się ruszaA mala sie ruszała przy tych skoskach?
Są takie sytuacje że już tylko wyjście na dwór przynosi ulgę.... Bardzo się cieszę że mamy zimę a nie latoWiek wiem w pierwszej ciąży też mnie te duszności dopadły ale tylko gdy leżałam, teraz to nawet przy desce od prasowania na stojąco dysze jak stary parowóz niby jak brzuch trochę opadnie ma minąć ale to jeszcze tyle czasu...
Są takie sytuacje że już tylko wyjście na dwór przynosi ulgę.... Bardzo się cieszę że mamy zimę a nie lato [emoji6]
Trzymaj się dzielnie, jesteśmy z Tobą. Daj znać jak się czujesz po nocy.
Ja cała ciążę mam bardzo niskie ciśnienie. Bywało że miałam 84/50 albo i niższe. Często mam też zawroty głowy i pomimo zimy wiatrak w nocy chodzi u mnie cały czas cieszę się że do porodu już mi zostało tylko 3 tygodnie ciąża to tako test dla organizmu i psychiki że to głowa małaJa tez takie duszności mam.i dodatkowo zawroty głowy [emoji33] ostatnio odkryłam ze wtedy mam ciśnienie np 90/50
Ja cała ciążę mam bardzo niskie ciśnienie. Bywało że miałam 84/50 albo i niższe. Często mam też zawroty głowy i pomimo zimy wiatrak w nocy chodzi u mnie cały czas cieszę się że do porodu już mi zostało tylko 3 tygodnie ciąża to tako test dla organizmu i psychiki że to głowa mała
O Myslalam ze tylko ja takie ciśnienia miewam w które często nikt nie chce uwierzyć ze takie istnieją Xd
U mnie trochę więcej bo dopiero 34tydzien leci ...
O kurczę rzeczywiście - to bijesz rekordy XdMasakra jest z takim ciśnieniem ale żyje i dałam radę teraz już rzadziej mam aż tak niskie ale nadal nie jest w normie. Podobno lepiej mieć za niskie niż za wysokie