Patrycja35
Fanka BB :)
Pierwsza na 1:1536 druga i trzecia 1:20000 plus usg...prawdopodobienstwo niskieDziewczyny jakie wyszły wam prawdopodobieństwa tych 3 trisomii na podstawie USG i testu PAPPA?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pierwsza na 1:1536 druga i trzecia 1:20000 plus usg...prawdopodobienstwo niskieDziewczyny jakie wyszły wam prawdopodobieństwa tych 3 trisomii na podstawie USG i testu PAPPA?
Nie ma co tych parametrów porównywać, przecież każda z nas jest w innym wieku i ma inną historię, można porównywać jedynie z wyznaczoną normą dla siebieDziewczyny jakie wyszły wam prawdopodobieństwa tych 3 trisomii na podstawie USG i testu PAPPA?
Jeśli jeszcze kogoś potrzebujesz zgłaszam się [emoji6]Napisalam
Ja tak samo! Chociaż nie byłam pewna czy to dzidziol czy jelitaHej dziewczyny ja wlasnie wrocilam I jestem ledwo zywa. Zauwazylam juz drugi dzien, ze co jakis czas czuje w brzuchu takie jakby motylki wlasnie to Chyba dzidzia juz.
Witam wszystkie nowe mamusie, dopiszcie sie do naszej listy
Na rozstepy uzywam palmersa
A grupe zaraz zamkne
Ja właśnie też, w dwóch mam ponad 1tyś, w jednym ponad 3tyś. A jestem młoda. Zastanawiam się nad NIFTY.Ja mam o wiele niższe te wartości z testu
Ja właśnie też, w dwóch mam ponad 1tyś, w jednym ponad 3tyś. A jestem młoda. Zastanawiam się nad NIFTY.
Dziewczyny nie porównujcie z innymi a z normami dla siebie! Wpływa na nie nie tylko wiek ale i obciążenia genetyczne itp, po to jest wywiad przedJa właśnie też, w dwóch mam ponad 1tyś, w jednym ponad 3tyś. A jestem młoda. Zastanawiam się nad NIFTY.
W USG wszystko wyszło dobrze. Przezierność 1,5, kość nosowa obecna, tętno 171, wszystko z narządami ok.A co lekarz o tym mówił? I jak usg?