Dziewczyny a robiliście czystość pochwy albo posiew? Ja czułam, naprawdę siedziało mi w głowie żeby to sprawdzić i umówiłam sie w alab na pobranie. I wczoraj odebrałam wyniki i tutaj Hit nie mam ani jednej dobrej bakterii tych pałeczkę mlekowych tylko same bakterie, grzybicy brak. Dzwoniłam do lekarza, powiedziałam że odebrałam wyniki i na moje oko nie jest dobrze, nie pytał o nic tylko powiedział żeby czekać do piątku do wizyty. I żeby było lepiej ja nie mam żadnych objawów ani nic nie śmierdzi, nie piecze, nie swędzi mam żółty śluz ale mówili mi że to normalne.od nadżerki. Myślę tak sobie ze wiem ze to badanie nie jest obowiązkowe ale czemu nie robią skoro to chwila żeby pobrac wymaz....
reklama
U mnie ginekolog zleciła i robiłam od razu w pierwszej serii badań jak potwierdziła ciąże. Czystość wyszła idealnaDziewczyny a robiliście czystość pochwy albo posiew? Ja czułam, naprawdę siedziało mi w głowie żeby to sprawdzić i umówiłam sie w alab na pobranie. I wczoraj odebrałam wyniki i tutaj Hit nie mam ani jednej dobrej bakterii tych pałeczkę mlekowych tylko same bakterie, grzybicy brak. Dzwoniłam do lekarza, powiedziałam że odebrałam wyniki i na moje oko nie jest dobrze, nie pytał o nic tylko powiedział żeby czekać do piątku do wizyty. I żeby było lepiej ja nie mam żadnych objawów ani nic nie śmierdzi, nie piecze, nie swędzi mam żółty śluz ale mówili mi że to normalne.od nadżerki. Myślę tak sobie ze wiem ze to badanie nie jest obowiązkowe ale czemu nie robią skoro to chwila żeby pobrac wymaz....
Agunia1401
Moderator
Mi nie robiła badań, sprawdziła tylko kolor i odrazu mówiła że bakteria, dostałam coś ale nazwę podam Ci dopiero w domu, gorzej bo jak to aplikuje steasznie mnie ta tabletka rani i jest to nie przyjemne.Dziewczyny a robiliście czystość pochwy albo posiew? Ja czułam, naprawdę siedziało mi w głowie żeby to sprawdzić i umówiłam sie w alab na pobranie. I wczoraj odebrałam wyniki i tutaj Hit nie mam ani jednej dobrej bakterii tych pałeczkę mlekowych tylko same bakterie, grzybicy brak. Dzwoniłam do lekarza, powiedziałam że odebrałam wyniki i na moje oko nie jest dobrze, nie pytał o nic tylko powiedział żeby czekać do piątku do wizyty. I żeby było lepiej ja nie mam żadnych objawów ani nic nie śmierdzi, nie piecze, nie swędzi mam żółty śluz ale mówili mi że to normalne.od nadżerki. Myślę tak sobie ze wiem ze to badanie nie jest obowiązkowe ale czemu nie robią skoro to chwila żeby pobrac wymaz....
Skonsultuj z lekarzem. Nie wiem jakie normy ma Twoje laboratorium. Na pewno nie przyjmuj zwiększonej dawki duphastonu na własną rękę.Zrobiłam badanie progesteronu - 26,20
Dziś 9t6d, biore duphaston x 2.
Czy to nie za mało?
Załączniki
Inofs
Fanka BB :)
Skonsultuj z lekarzem. Nie wiem jakie normy ma Twoje laboratorium. Na pewno nie przyjmuj zwiększonej dawki duphastonu na własną rękę.
Normy mam takie jak Ty, na poczatku ciąży miałam ponad 30. Pojadę dziś skonsultować...
Dokładnie, od razu to skonsultuj z lekarze Aż nie wiedziałam czy to wklejać, bo bałam się, że się możesz przestraszyć.Normy mam takie jak Ty, na poczatku ciąży miałam ponad 30. Pojadę dziś skonsultować...
Ja też jestem zdania że może to dlatego że mala spała nie martw się kochana na zapas .A ty jakie masz ciśnienie jesteś może niskociśnieniowcem?Dziewczyny jestem załamana
Byłam na usg prenatalnym wszystko okej prócz tego, ze jest 13 tydzień a akcja płodu wynosi 145 uderzeń na minutę lekarz powiedział, ze norma jest od 150. Jestem załamana, boje się, ze serce jej przestanie bić czy cokolwiek się stanie. proszę wesprzyjcie mnie jakoś bo siedzę i nie wiem co mam z sobą zrobić
Ale jeśli się bardzo martwisz to idź do ginekologa i poproś żeby posłuchał tętna małej detektorem tętna po chwili będziesz mieć wynik i będziesz spokojniejsza
Inofs
Fanka BB :)
Dokładnie, od razu to skonsultuj z lekarze Aż nie wiedziałam czy to wklejać, bo bałam się, że się możesz przestraszyć.
oczywiście, że się przestraszyłam...
reklama
Spokojnie, pewnie lekarz zwiększy dawkę progesteronu i będzie ok To jest tylko odrobina poniżej normy. Jak mawia mój mąż, nie ma co panikowaćoczywiście, że się przestraszyłam...