Szarafoka
Fanka BB :)
@agacior89 trzymamy kciuki ! bedzie wszystko dobrze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też tak mam lekarz mówił że normalneHej u mnie kiepska noc strasznie mnie po lewej strony brzuch bolał takie kłucie aż miejsca nie mogłam sobie znaleść nie mam pojęcia od czego to a teraz już nic nie boli
Tak pierwsza.Zaczelam jakis czas temu ogladac, ale jedna z bohaterek za bardzo przypominala mi siebie
Wspolczuje... mozesz mi przypomniec czy to twoja pierwsza ciaza?
Moj brzuch wyglada dokladnie tak samo wiec moze faktycznie to nie tluszczyk tylko rosnaca fasolka
4 kg to dosyc duzo. Mam nadzieje, ze szybko nadrobisz w II trymestrze.
Ja zaczynam 3 sezon. Masz na mysli, ze koncowka jest dolujaca? Zdarzylo mi sie poplakac przy ktoryms z odcinkow, ale wtedy zwalilam to na hormony :
OITNB mam na liscie do obejrzenia Myslisz, ze maz sie tez wciagnie?
Bardzo ci wspolczuje przykro mi, myslalam, ze obie dotrwamy szczesliwie do koncowki marca Moze jeszcze zdarzy sie cud. Daj znac po usg. Sciskam mocno!
Pieknie, gratulacje!
Mozesz podzielic sie z nami lista cwiczen?
Gratulacje!
Ja też tak mam lekarz mówił że normalne
A który dziś masz tydzień i dzień wg om?Dobra dziewczyny, miałam szybkie USG u mojego gina, na załączonym obrazku widać rekację mojego dziecka: „matka co Ty panikujesz, aż mnie głowa rozbolała” [emoji23][emoji23][emoji23]
5,4cm szczęścia, są stópki, paluszki i słychać serce. Pojutrze genetyczne. Nie mogę się doczekać, mam niedosyt [emoji3590]
A który dziś masz tydzień i dzień wg om?
Niestety u mnie w detektorze nie liczy tętna tylko słychać. Ale mówiłam mężowi żeby liczył a on mówi tak szybko ze nie da rady ale ponad 140. W piątek na usg ide. Mam juz stres przed prenatalnymi.Jakie było tętno? Slyszalyscie nie wiem czy mit czy nie ale podobno dziewczynki mają wyższe tętno powyżej 140 A jeśli chłopiec od 120 do 140
Mój bombelek ma powyżej 170 ale nadal mam nadzieję na boy [emoji170]
A jak ialaś USG robione? I na kiedy masz termin coś mówił lekarz? Pieknie to wygląda ♡<3 ja jeszcze 6 dni do wizyty i już nie mogę się doczekać. Pobolewa mnie brzuch nadal raz z prawej raz z lewej strony, ale to znaczy się rośnieDobra dziewczyny, miałam szybkie USG u mojego gina, na załączonym obrazku widać rekację mojego dziecka: „matka co Ty panikujesz, aż mnie głowa rozbolała” [emoji23][emoji23][emoji23]
5,4cm szczęścia, są stópki, paluszki i słychać serce. Pojutrze genetyczne. Nie mogę się doczekać, mam niedosyt [emoji3590]