Tak strasznie mi przykro trzymaj się Kochana następnym razem się uda. Nawet już nie wiem co mam powiedziećDziewczyny, chcę się pożegnać, niestety dzisiaj w 8 tygodniu poroniłam...
reklama
Czytałam gdzieś, że jak bole maja takie nasilenie jak przy okresie to ok, ale jak silniejsze to lepiej do lekarza. Jak pojedziesz bedziesz spokojniejszaCześć dziewczyny, czy któraś z Was ma bardzo silne bóle brzucha? Mnie dzisiaj tak bardzo boli, że nie mogę sobie miejsca znaleźć, czy powinnam jechać do lekarza?
m-madzix
Fanka BB :)
Jedz dla swietego spokoju. Mnie nic nie boli, czasem zakluje jak szybciej sie podniose ale to trwa z sekunde i mija.Cześć dziewczyny, czy któraś z Was ma bardzo silne bóle brzucha? Mnie dzisiaj tak bardzo boli, że nie mogę sobie miejsca znaleźć, czy powinnam jechać do lekarza?
Lepiej jechać do lekarzaCześć dziewczyny, czy któraś z Was ma bardzo silne bóle brzucha? Mnie dzisiaj tak bardzo boli, że nie mogę sobie miejsca znaleźć, czy powinnam jechać do lekarza?
Agunia1401
Moderator
A nie jest tak że przyrost bety maleje epozniei w ciąży? Dziewczyny kiedyś co pisaly.A ja się chyba będę żegnać bo mam coraz mniejsze przyrosty BETA HCG i źle to wygląda
Przyrost hormonu jest poniżej normy
Twój wynik przyrostu hormonu beta HCG jest nieprawidłowy.
Wynik poniżej normy może świadczyć o tym, że ciąża rozwija się nieprawidłowo.
Zalecamy konsultację z lekarzem i powtórne badanie przyrostu hormonu betaHCG za dwa dni.
Twój średni dwudniowy przyrost hormonu beta HCG to 48783 mlU/ml (25.9%).
Beta HCG powinien zwiększać się mniej więcej o 66% co 48h.
Wizytę mam w poniedziałek... a lekarz kazał mi mierzyć BETA HCG jestem zła bo sie teraz o wiele bardziej martwie
Agunia1401
Moderator
Pytanie jakie te bóle mnie boli niekiedy bardziej niż na okres ale są do odróżnienia, że się coś rozciąga kłuję, wczoraj mnie nawet jakby wzgorek lonowy bolal, jeżeli bile sa mocne I trwają cały dzień a bym jie zwlekala I jechała, chyba że chcesz spróbuj nospe jak noe pomoże jedz.Cześć dziewczyny, czy któraś z Was ma bardzo silne bóle brzucha? Mnie dzisiaj tak bardzo boli, że nie mogę sobie miejsca znaleźć, czy powinnam jechać do lekarza?
Bardzo mi przykro wiem co czujesz, współczuje... trzymaj się!!Dziewczyny, chcę się pożegnać, niestety dzisiaj w 8 tygodniu poroniłam...
reklama
MamaR
Fanka BB :)
A może miałaś krwiaka ? Ja mam i lekarz mówi żebym się nie przestraszyla jak będę krwawić. Byłaś u lekarza?Tak nagle... poszłam na siku..