m-madzix
Fanka BB :)
Na 10 marcaA na kiedy masz termin?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na 10 marcaA na kiedy masz termin?
Ja w pierwszej ciąży nie miałam kompletnie żadnych objawów, więc nie martw się na zapas, niektóre dziewczyny tak mająKochana ja tak miałam na początku jak tylko wykonałam test ciążowy i od tego czasu nic żadnych objawów... Nie wiem czy to ok..
Ja w pierwszej ciąży nie miałam kompletnie żadnych objawów, więc nie martw się na zapas, niektóre dziewczyny tak mają
Ja z Mikołajem w pierwszym trymestrze schudłam 5 kg , ale nadrobiłam 17 kg w kolejnych 6 miesiącachDla mnie to dziwne bo z córką męczyła mnie zgaga itd ponad 30 kg na plusie a teraz schudłam 1kg jem normalnie jak przed ciążą wszystko żadne perfumy nic mi nie przeszkadza Jedynie co mam to taka dekoncentracja i zapominam trochę haha
Ja z Mikołajem w pierwszym trymestrze schudłam 5 kg , ale nadrobiłam 17 kg w kolejnych 6 miesiącach
Kochane bardzo mi przykro takie smutne wiadomości.
Kochane czy wy też nie czujecie ciąży ja na prawdę wstaje rano i tak jakby pustka nic żadnych bulgotek nic..
Witam. Podczytuje Was póki co, ale nic nie pisałam do tej pory. Chyba bardziej ze strachu ze moja przygoda dopiero sie zaczyna , a zeby sie nie zakonczyla niespodziewanie.
Ale mam pytanie do Was. Jestem w 8 tyg.wg OM. Rozumiem ze ciagniecie w podbrzuszu, kłucie w pachwinach jest normą.
Ale ostatnio zaczynam czuć dyskomfort tak jakby w okolicach żołądka? Poniżej żeber? Nie ból, po prostu coś czuje, jakiś ucisk delikatny? Takie ni.to delikatne rozpieranie, nie umiem opisac nawet. Czy też tak macie?
Jak nastepnym razem zapomnisz to srob 3 godz przerwy po posilku i wez tabletke.
A najlepiej miej tabletki przy lozku i jak sie budzisz to bierz od razu.
Ja wiele razy z rana zastanawialam sie czy juz wzielam czy nie, az postawilam na sposob codziennego wyciskania wieczorem tabletki do kieliszka dzieki temu rano jak widze ze pusty tzn ze zjadlam a pelny gdy nie gdy wyciskalam z opakowania to nigdy nie mialam pewnosci.....zazwyczaj to jeszcze nie mogę dojść do tego czy wzięłam czy jednak nie
Dlatego sprawilam sobie pudelko na tabletki i nie mam problemu chyba ze zapomne powyciskac tabletki na caly tydzien bo tak tez sie zdarzaBulgotki? [emoji6]
To tylko się cieszyć mdłości to nic przyjemnego [emoji849] a nie odrzuciło cię od lodówki i niektórych zapachów?
Mnie w tym mniej więcej miejscu jakby kłuję od wczoraj co jakiś czas
Dzięki tak też zrobiłam no prawie 3 bo w pracy byłam a nie chciałam wymiotować bo u mnie teraz tak przeglodzenie się kończy.
Mam przy łóżku ja biorę w nocy jak się przebudze na siku o 4 najczęściej ale dziś totalne zamulenie i tak dobrze że wiedziałam że nie wzięłam bo zazwyczaj to jeszcze nie mogę dojść do tego czy wzięłam czy jednak nie [emoji12]
Też sobie sprawiłam ale jakieś kiepskie bo już dwie klapki odpadły w środku tygodnia i ładowanie go na tydzień straciło sens [emoji12]Dlatego sprawilam sobie pudelko na tabletki i nie mam problemu chyba ze zapomne powyciskac tabletki na caly tydzien bo tak tez sie zdarza